Skocz do zawartości

Budowanie zaplecza... :)

Nesck

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

O budowaniu zaplecza przeczytałem na tym forum sporo wątków(głównie ten największy) i mam jedno pytanie- czy lepiej budować śmietniki typu maxior, smog z setkami podstron czy może lepiej postawić na serwisy tematyczne z np. 10 podstronami, ale każda mogła by mieć z pr 1/2 a nie jak przy pierwszym przykładzie praktycznie 0.

Pozdrawiam i z góry dziękuje za odpowiedź :-).

"Myśl, myśl, myśl..."- Kubuś Puchatek

by mieć z pr 1/2

Powiedz mi po co ci pr ? Możesz sobie na ścianie powiesić.

Witam,

O budowaniu zaplecza przeczytałem na tym forum sporo wątków(głównie ten największy)

Widać bardzo słabo czytałeś.

Wątki takie jak: ten i ten.

typu maxior.... serwisy tematyczne z np. 10 podstronami

Zastanów się co będzie lepsze 10000 podstron których jest setki tysięcy na internecie czy 10 podstron bardzo wartościowych ?

Jak już odpowiesz sobie na te 2 ważne pytania, obejrzysz jeszcze raz dokładnie 3 wątki na temat zaplecza.

Będziesz sam sobie mógł odpowiedzieć na pytanie które zadałeś teraz, a nic tak nie mobilizuje jak chęć poznania odpowiedzi.

odpowiedź krótka - stawiaj to i to i umiejętnie wykorrzystaj obie sprawy

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności