Skocz do zawartości

działają wam reklamy z kodów?

bioforge

Rekomendowane odpowiedzi

A moze dostales bana od Google za naduzywanie owych kodów ?

Większość osób dostaje bana, jeśli się nie stosuje do złotych reguł dla prowadzenia kampanii z voucherów:

1) Zmienny IP. Dla każdego konta używaj innego IP. (Neostrada itp.)

2) Nieco inne słowa kluczowe (ja stosuję przemieszanie skryptem w php i też jest okay), inna treść reklam, inna strona (lub np. alias strony).

3) Kasowanie Cookies. Pomoże Firefox i nakładka WebSeo Toolbar (https://toolbar.webseo.pl/)

I to wszystko. Stosowanie się do tych reguł sprawiło, że moje reklamy znowu zaczęły się wyświetlać.

Witam

Złote reguły ;) cóż kody są fajne ale niestety jednorazowe. Dostałem bana od googla nie na IP ( jak przypuszczam ) a na stronę przez co mam teraz staszny kłopot bo reklamy duzo mi dawały. ( ban trwa już drugi miesiąc ) Na szczecie zamiast iść na skróty postanowiłem że przez jakiś czas zajmę sie pozycjonowaniem mojej strony i....... cóż pierwsza strona googla na najbardziej kluczowe słowa po dwóch miesiacach ciężkiej pracy jest .... chłopaki nei kombinujcie tylko twardo zabierzcie sie do pracy. To co szybko osiągniecie dzieki kodom może wam przysłonić oczy, dlatego uważam że należy pozycjonować pozycjonować i jeszcze raz pozycjnować a reklama i kody mogą być tylko dodatkiem a nie głównym motrem napędowym serwisów internetowych.

Pozdrawiam wszystkich kodoentuzjastów

JW

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności