Skocz do zawartości

Poz stron anglojezycznych i cms

jahol

Rekomendowane odpowiedzi

Witam forumowiczow!

Wlasnie jestem w trakcie tworzenia strony anglojezycznej i mam w zwiazku z tym 2 pytania.

1. Gdzie najlepiej dodawac linki do mojej strony? czy moglby ktos mi podac jakies linki zagranicznych ktalogow stron or sth.

2. Jako ze nie znam sie na webmasterce strona bedzie oparta o system cms Joomla! czy strony oparte o ten cms trudniej pozycjonowac? moze lepiej stworzyc strone w html'u?

Z gory dziekuje za pomoc, pozdrawiam!

poszukaj forum, kilkakrotnie podawane były spisy anglojęzycznych katalogów, jak uzyjesz komponentu rewrite w jomli i odpowiednio ją skonfigurujesz to nie będzie problemów

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

1. https://www.forum.optymalizacja.com/index.php?showtopic=4684

Jak pozycjonować dwie wersje strony: PL i EN, jedną w google.pl a drugą w google.co.uk? Czy wystarczy angielskimi katalogami (zapleczem) linkować do www.strona/en/ a polskimi do www.strona.pl/? Czy tylko przez to każda wersja pojawiać się będzie w odpowiednich wyszukiwarkach?

...

This hacks change the url of forum topic with search engine friendly URL

-tak pisze przy downloadzie, ale ja nie bede mial forum tylko stronke a czy dzial "znacznik meta" w ustawieniach e107 nie wstarczy aby dobrze zindeksowac moja stronke, i czy zindeksuje sie dzieki temu tylko ta glowna czy podstrony tez?

pozdr.

dodatkowo skorzystać można z komponentu sef 404 i wtedy adresem html jest tytul artykułu/stron w jomli/mambo ale to kurza twarz jest na stronie polskiego centrum joomli :D!:(!;)!

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Do Joomla jest fantastyczny component 'SEF Advance' odnosnie zmiany urli na przyjazne. Jestem przekonany ze 2x szybciej wypozycjonujesz strone na joomla niz jakbys mial pisac cos od nowa, przede wszystkim wc3.org mowi ze jest all right:D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności