Skocz do zawartości

GetPozition - narzędzie do monitorowania pozycji na licencji Freeware

mental

Rekomendowane odpowiedzi

Witajcie,

przeglądając Wykop.pl natknąłem się na wpis użytkownika, który udostępnia kilka ciekawych softów na licencji Freeware - w tym oprogramowanie GetPozition, służące do monitorowania pozycji w Google oraz raportowania.

Ponadto oferuje on m.in. narzędzie do monitorowania dostępności zamieszczonych w internecie linków - HrefSystem, czy system do masowej wysyłki mailingu Php Blue Dragon (oraz kilka innych, wartych zainteresowania)

Softy do instalacji na własnym hostingu.

Tak jak wspomniałem, wszystkie programy są udostępniane na licencji Freeware, jednak autor jest osobą niepełnosprawną, po dwóch ciężkich operacjach, po których zostało mu wiele schorzeń (osłabienie prawej strony ciała, porażenie twarzy, utrata oka) i potrzebuje pieniędzy na kosztowne utrzymanie. Pobierając oprogramowanie, można wesprzeć chłopaka poprzez DOBROWOLNE darowizny.

Tutaj jego oświadczenie:

Witam wszystkich! Doszedłem do ściany zwanej brak pracy z godną stawką ze względu na stan zdrowia. Jestem niepełnosprawny i mimo moich zdolności zawsze otrzymuję pensję prawie minimalną. W Polsce niestety, ale jestem taktowany jako wybrakowany element.
Szukam więc pracy poza granicami kraju. Gdyby Twoja firma potrzebowała programisty PHP lub C# proszę napisz do mnie. Będę wdzięczny za godne pieniądze zaoferowane za moją pracę.
Programy które napisałem publikuje na licencji Freeware!

Więcej info oraz inne programy znajdziecie tutaj (linki w stopce)

Niestety nie testowałem jeszcze wspomnianych softów, jednak wyglądają ciekawie. Testowanie jak na razie pozostawie Wam. Forum PiO nie raz udzielało się dobroczynnie i udowodniło, że potrafi pomagać, także mamy okazję do darmowego pobrania ciekawych narzędzi i wsparcia kolegi po fachu, osoby, która się nie poddała i wzięła sprawy we własne ręce. Ponadto może dzięki temu tematowi, znajdzie się pracodawca, który zapewni autorowi godziwą pracę (i płacę ;)). Poniżej zamieszczam opis narzędzia.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Narzędzie do monitorowania pozycji i raportowania GetPozition

----------------------------------------------------------------------------------------------------------

getpozition_main.png

Opis: Oprogramowanie przeznaczone jest do sporządzania raportów oraz sprawdzania obecnej pozycji strony w wyszukiwarce Google po wpisaniu odpowiednich słów kluczowych. Wystarczy dodać adres swojej strony, wpisać słowa kluczowe oraz dodać odpowiednia zadania do CRON-a. Program automatycznie dokona wyszukiwania, poprzez co będzie można zorientować się na której pozycji w wynikach wyszukiwania znajduje się nasza strona.

Funkcje:

-Masowe dodawanie i sprawdzanie fraz

-Automatyka działania (CRON)

-Nieograniczona ilość projektów

-Nieograniczona ilość fraz

-Obsługa proxy

-6 miesięczna historia wyników

DOWNLOAD I WIĘCEJ INFORMACJI: https://pl.getpozition.eu/

KryptoPoradnik - twoje źródło wiedzy o kryptowalutach

Dyskusje o kredytach i pożyczkach - Forum Kredytowe | Kantory walut online - KantoryWalut.pl     

Przeglądam wykop ale nie zauważyłem tego softu. Chętnie sprawdzę, a samego Twórce wesprę. Poza tym... świetnie że stara się poradzić z obecną sytuacją, a nie czeka z załozonymi rękami ;)

Potrzebujesz dedykowanej aplikacji internetowej? Napisz :) (PHP, MariaDB/MySQL, MongoDB, JavaScript)

Mój prywatny monitor backlinków

Najlepsze serwery Minecraft. A to kolejna lista zawierająca serwery Minecraft

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności