Skocz do zawartości

Jak widzielibyście ten serwis?.

MiodzioNET

Rekomendowane odpowiedzi

https://miodzio.net

Brak mi pomysłu.

Każdy kto wypowiada się na temat tego serwisu mówi mi, że mam zmienić grafę.

Ja pracuje do 17:00 i nie przed kompem, co powoduje że jestem zbyt zmęczony na kreatywne myślenie.

Cały swój wolny czas poświeciłbym na modyfikację.

W końcu robię to dla całej społeczności internałtów :D.

Chciałbym żebyście napisali mi co wam się nie podoba i co chętnie wiedzielibyście w grafice tej strony.

Jak chcielibyście żeby wyglądał ten serwis, a może co mam zmienić w danych elementach serwisu.

Z góry dziękuję za wasze opinie.

ło jezu maria. wszystko sie nie podoba. to nie jest serwis do poprawki tylko do zupełnie nowej odsłony. zatrudnij sobie porządnego grafika/kup konkretny layout.

Dzenks za szczerość, ale konkrety - jak ma wyglądać :D

ładnie, czysto, przejrzyscie?!? chyba widziales jakies ladne strony www :(

https://digart.pl - dzial projekty www

Ale kolorowo... za kolorowo, za ciemno, za duży bałagan.

Brak jakielkolwiek ładnej grafiki. Strasznie wszystko pomieszane.

Ogólne uwagi znajdziesz:

Zasady budowy funkcjonalnych serwisów www. Podstawy.

o grafice też tam pisałem.

Pozdrawiam

Pawel

Źle dobrane kolory. Zdecyduj się na jakiś bardziej dobrany zestaw kolorów - czarny-żółty to okropne...

Jeżeli chcesz to zrobić sam to: znajdz chociaż dzień, posurfuj po necie, popatrz na szablony, popatrz na oferty grafików (layouty) zastanów się dlaczego Twój wypada strasznie i zacznij kombinować...

Portal komputerowy

-
webmastering, biznes

Forum IT - informatyka, komputery, technologie

miodowy kolor z gory na dol z przejsciem w biel... wszytko w ladnych pastelach albo cos podobnego :-) i jakies konkretniejsze rozmieszczenie menu i innych rzeczy i bedzie pieknie...

DUZO PRACY TRZEBA W TO WLORZYC i jak nie masz umiejsctnosci to mzoe byc trudno

Pozdrawiam, (-;

www.topposition.pl - Top Position

tp468x60_banerrr.png

Na stronie nie widac blokow ktore sa wazne, a ktore sa mniej wazne - ogolnie to choinka, a to bardzo szybko meczy wzrok.

Poczytaj jakiej artykuly o doborach kolorow na stronie, sa tez darmowe narzedzia do tego.

Poza tym BŁEDY

Sztuczna inteligencja (AI, artificial intelligence) to szeroka klasyfikacja przetwarzania danych. Machine Learning to technika przetwarzania danych, która umożliwia wykorzystanie przez komputery istniejących danych w celu przewidywania przyszłych zachowań, rezultatów i trendów. Drugie podejście to uczenie maszynowe (machine learning), czyli technika nauki o danych.

O kurde, naprawdę... stonuj kolory. Większość elementów na Twojej stronie -- krzyczy. Zastanów się nad tym, co byś chciał wyróżnić:)

Chyba najlepiej rzeczywiście będziesz jeżeli zrobisz cały serwis od nowa.

pzdr.

omnia mea mecum porto

In general, it could be argued from the consumer point of view that the better the search engine is, the fewer advertisements will be needed for the consumer to find what they want.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności