Skocz do zawartości

[Darmowy] SeoPrzybornik - zestaw narzędzi SEO

okazwłoka

Rekomendowane odpowiedzi

Jest już 200 pobrań SeoPrzybornika - jeśli macie jakieś komentarze, pomysły, problemy to śmiało piszcie :)

No ja mam.Dziś komuś kto na to forum nie zagląda poleciłem Twój SeoPrzybornik, przydałby się mu choćby do monitorowania fraz.

W odpowiedzi dostałem pytanie: ,,A nie ma czegoś do wypromowania strony? Potrzebuję podrasować w google stronę XXXXXXX, a to nie za bardzo się nada aby szybko zrobić bez nakładu pracy bo nie mam czasu.,,

Dodam że frazy bardzo, ale to bardzo konkurencyjne, strona zrobiona na kreatorze.

Ech szkoda dawać czasem coś za darmo.

To tak w ramach dowcipu bo ręce mi opadły po kostki.

• Like 5

Pozycjonowanie, audyt stron www i inne usługi SEO.

@noupe - faktycznie jest literówka, zamiast xmlrpc.php w skrypcie jest xmlrcp.php i dlatego nie działa :) Dzisiaj wrzucę aktualizację.

Zrobione :)

v0.2 - 9 grudzień 2016, aktualizacja "mk4full & noupe"
dodana data publikacji wpisu xmlrpc
poprawka publikowania wpisów wordpress
  • Like 2

@noupe - znalazłem błąd - jutro wrzucę aktualizację jak będę miał chwilkę.

@kjurecki - ogólnie trzeba przetestować, jakieś ograniczenia na pola tekstowe na pewno są w przeglądarce czy też nałożone przez serwer (dane post).

Ostatecznie udało się dojść do porozumienia z automatycznymi aktualizacjami :)

Niestety nie dało się tego w miarę fajnie naprawić i trzeba pobrać najnowszą wersję jeszcze raz :/ W przypadku instalatora windows trzeba najpierw odinstalować stary program lub zainstalować w innej lokalizacji. W przypadku instalatora php trzeba usunąć wszystkie pliki.

Pliki już są podmienione (przed momentem wrzucone najnowsze działające pliki - program pobrany przed wrzuceniem tego posta nadal nie będzie się automatycznie aktualizował) i jest tam najnowsza wersja 0.3:

v0.3 - 10 grudzień 2016, aktualizacja "GreenParrot"
kopiowanie wyników do schowka
ważna poprawka systemu automatycznych aktualizacji SeoPrzybornika

Od razu dostępna jest wersja 0.4, która jest tylko kontrolą systemu aktualizacji. U mnie zarówno pod windows jak i na serwerze php przeszło bez problemu.

Super program.

Tylko wrzuciłem dodawanie do wordpresów moich prywatnych i mam datę publikacji / już namierzyłem problem sekunda była ustawiona auto na 2016 :) 

1 stycznia 1970

admin

Edytowane przez misjaNET

Jeśli szukacie solidnej firmy to polecamy - Pozycjonowanie stron Poznań oraz Drukarnia Poznań.