Skocz do zawartości

[Darmowy] SeoPrzybornik - zestaw narzędzi SEO

okazwłoka

Rekomendowane odpowiedzi

Mam pytanka, sorry że tak infantylne ale jak najbardziej na czasie. Czy korzystanie z Seoprzybornika pod windows jest całkowicie bezpieczne ? Czy program nie zbiera danych o stronach, linkach itp. ?

Czy źródła z których korzysta program ( łączy się z nimi ) są pewne, bezpieczne i zaufane ? Przepraszam za te pytania ale jestem zielony w tych kwestiach,chciałbym czasami pozycjonować swoją stronkę raczej hobbistycznie a taki programik byłby bardzo pomocny.

Program nie zbiera żadnych danych. Program łączy się z różnymi stronami w zależności od tego, co sprawdzasz.

A, czy informacje wynikowe które otrzymuję w programie z tych stron są darmowe ?

Chodzi mi o to czy łącząc się z tymi stronami poprzez program seoprzybornik nie narażam się że po pewnym czasie strony te przyślą mi rachunek za korzystanie z ich usług.

Edytowane przez marcinhall

Postaram się to wrzucić w tym roku :)

PS. Tak jak ktoś wyżej zauważył wystarczy w czasie publikacji zmienić sekundy z 2016 zamienić na jakąś z zakresu 0-60 i działa bez problemu.

Edytowane przez okazwłoka
  • Like 1

SeoPrzybornik ma już prawie 500 pobrań (brakuje kilku sztuk)! Nie padła jeszcze żadna propozycja nowego narzędzia, co by się Wam przydało w SeoPrzyborniku?

• 4 tygodnie później...

@Falkon jak pobierzesz ponownie to powinno być już ok.

Jest aktualizacja:

v0.5 - 19 styczeń 2017, aktualizacja "Nowy Rok"
dodany edytor dla publikacji xmlrpc
możliwość publikacji obrazków przez xmlrpc (wystarczy przeciągnąć obraz do edytora)
poprawki

Dlaczego dziś pokazuje mi cały czas błędy w "Monitoring" w każdej z opcji? Aplikacje mam na serwerze z indywidualnym ip (konto seo), nie mam proxy. Generalnie na początku miałem problem z prawami dostępu bo nagle mi się jakieś dziwne porobiły, ale ustawiłem dla katalogów 755 dla hasła 666 a dla reszty 644 i to mi dwa dni działało, a dziś pokazuje mi za każdym razem błąd i to na każdej domenie jaką wpiszę i na każdą frazę.