Skocz do zawartości

Odradzam szmaciarzy z surpasshosting.com

Edyta

Rekomendowane odpowiedzi

Jeśli ktoś myśli nad atrakcyjną ofertą hostingu a kryterium ma być niska cena to radzę szukać gdzie indziej niż na surpasshosting.com. 2 tygodnie temu pokusiłam się na dużego resellera, zapłaciłam via PayPal, podałam domenę do hosta i czekam. Potwierdzenie faktycznie przyszło szybko i mail z DNS-ami do delegacji. OK. Biorę się do delegacji domeny -> niestety host nie skonfigurowany dla domeny. Helpdesk - "wszystko OK, propagacja DNS-ów do 48h". Ja na to, że propagacja to może i trwa tyle, ale po oddelegowaniu domeny a nie przed. "OK, to tyle trwa". No dobra, poczekam. Czekam 2 dni i wciąż "host nie jest skonfigurowany dla domeny". Do helpdesk: "cholernie daleko od OK, podaj mi właściwe DNS-y lub skonfiguruj host". "Dns-y zostały przesłane w emailu, proszę przeczytać odpowiedni FAQ". Szlag mnie zalał i zarzuciłam im skrzynkę pretensjami. Zażadałam zwrotu kasy - ZERO odzewu już ponad tydzień. A dziś surpasshosting.com zdechł.

Gorąco polecam konkurencji na zaplecze :D

cóz tak to jest jak się bierze "allegrowe" ceny i usługi EdithG :)

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności