Skocz do zawartości

keywords i ich odmiana

rubisz

Rekomendowane odpowiedzi

witam

od 2 tygodni pozycjonuje pod google moja strone https://forumprawne.org na kilka fraz i mam w tym niezle wyniki:

pomoc prawna - 1 msce

bezpłatne porady prawne - 1 msce (jak dobrze pamietam)

porady prawne - waha (samo h czy ch?) sie miedzy 10 a 13

ale za nic w świecie nie moge wypozycjonowac na slowo "prawo". Na mojej stronie wystepuje wiele odmian tego slowa: prawne, prawny, prawnicze, prawodawstwo i inne. Czy to możliwe, ze Goog zbanowal moja strone bo tak wiele razy powtorzyl sie przedrostek praw* ? czy to w ogole mozliwe? samo slowo "prawo" wystepuje na stronie ok 18 razy (niestety to konieczne) a jego prominence wynosi ok 62%.

prosze o wypowiedz w tej sprawie, dzieki

pozdrawiam

ale za nic w świecie nie moge wypozycjonowac na slowo "prawo". Na mojej stronie wystepuje wiele odmian tego slowa: prawne, prawny, prawnicze, prawodawstwo i inne. Czy to możliwe, ze Goog zbanowal moja strone bo tak wiele razy powtorzyl sie przedrostek praw* ?

Nie

Google, nie potrafi odmieniać słów po polsku.

samo slowo "prawo" wystepuje na stronie ok 18 razy (niestety to konieczne)

Dlaczego konieczne :?:

a jego prominence wynosi ok 62%

W sumie nie jest źle... ale keyword density jest troche niskie (ok. 2%)

Zalecałbym dodawnie jeszcze z kilka razy słowa "prawo"

Live Free or Die

Dlaczego konieczne  :?:

Bo taki jest charakter tej strony, zresztą kto ją widział to zrozumie (byz moze) dlaczego.

W sumie nie jest źle... ale keyword density jest troche niskie (ok. 2%) Zalecałbym dodawnie jeszcze z kilka razy słowa "prawo"

nie do końca. Frazy ktorych mam 9-10 na stronie, ich prominence wynosi 75-82%, a sa ulokowane w podobnych miejscach. Gdy dodaje "kolejne" prawo prominence tego slowa zaczyna sie obnizac, z kolei density jest coraz wyzsze. Ale dostalem w sumie odp. na pytanie czy Goog potrafi odmieniac.

Frazy ktorych mam 9-10 na stronie, ich prominence wynosi 75-82%, a sa ulokowane w podobnych miejscach. Gdy dodaje "kolejne" prawo prominence tego slowa zaczyna sie obnizac, z kolei density jest coraz wyzsze.

Ważniejsze jest density od prominence.

Po drugie nic nie stoi na przeszkodzie, aby zwiększyć density zachowując przyzwoity stan prominence

W końcu jakiś kompromis musi być potrzebny w pozycjonowaniu....

Coś za coś ;)

Live Free or Die

Z nieco innej beczki, Szukacz od paru tygodni ignoruje już końcówki (przeczytaj). Szukacz jako gracz się oczywiście nie liczy, ale ciekaw jestem czy za ciosem pójdą dwa stricte polskie molochy. Byłoby to ciekawe przetasowanie rankingu, moim zdaniem niekorzystne.

Pozdrawiam, J.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności