Skocz do zawartości

Czy dodawanie stron do katalogów nie jest archaiczne?

Boltron

Rekomendowane odpowiedzi

Wydaje mi się, że już kilka razy trafiłem na podobne tematy. Napisze więc to co sam zauważyłem oraz zobaczyłem w pozostałych tematach. Linki z silnych katalogów (tych z np. rank.pl) nie dają już kopa, ale lekkie szturchnięcie, ciągle warto jednak dodać przynajmniej do katalogu onetu i wp. Skoro jednak kilka linków z katalogów (szczególnie branżowych) nie zaszkodzi, a może pomóc, dlaczego by ich nie stosować?

DAG [werset 4.21-22]

Wówczas Głos rzekł, za twój występek czeka cię straszliwa kara. Koniec z błogą głupotą, odtąd spędzisz resztę życia w mękach, jako człowiek inteligentny.

do katalogów ludzie dodają stronki, bo to najprostszy sposób na ich zdobycie, same o to proszą, a jak jest popyt to jest i podaż,

link jest link, reszta to marketingowa sieczka, aby stado jelonków gotowe było otworzyć portfel i ładowało kasę w cudowne działanie katalogów.

Jak dodasz stronkę do 200 zadbanych katalogów, pewnie trochę pójdzie w górę, jak dodasz linka do 200 zadbanych miejscówek to na pewno strona pójdzie w górę.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności