Skocz do zawartości

[Wykonam] wyróżniające się teksty na strony zapleczowe. Wyjątkowo niskie ceny.

premiumz

Rekomendowane odpowiedzi

Co mnie wyróżnia?

• nie piszę 10 tekstów na podstawie jednego

• każdy napisany przeze mnie tekst ma unikatowy temat

• piszę zarówno krótkie 1000 znakowe teksty, jak i 5000

• potrafię napisać 5 – 10 tekstów, które będą tworzyć spójną całość, idealne pod zaplecze

• dla mnie to nie problem napisać tekst z akapitami, wypunktowaniami, wstępem, zakończeniem

• niewygórowany cennik, ceny za tekst zaczynają się już o 1.59 PLN

• w treści moich tekstów można znaleźć rozwiązania konkretnych problemów np. 5 kroków do szczuplejszej sylwetki, 10 zasad diety cukrzyka itp.

• nie umiem lać wody

• do moich tekstów zbieram materiały

• nie piszę nie na temat

• nie interesuje mnie na wstępie długofalowa współpraca, przeciwnie, jestem zainteresowana wykonaniem konkretnych zleceń np. 10 tekstów o długości 3000 znaków na temat pożyczek pozabankowych, ja określam termin, płatność po wykonaniu zlecenia albo 10 – 15 tekstów na konkretną stronę blog - zaplecze (adres proszę przesłać e – mailem).

• Akceptuje nawet bardzo małe zlecenia. Na próbę możesz zlecić mi 1 tekst o długości 1000 znaków. Pamiętaj tylko o tym, że za ów test oczekuje płatności.

• Nie śpieszę się. Czytam teksty przed wysłaniem.

• Nie obawiam się krytyki

• W zasadzie nie choruje, piszę nawet, jeśli mam katar, członkowie mojej rodziny nie umierają kilka razy w miesiącu, nie wybieram się do szpitala, mój Internet zawsze działa

Proszę czytać ze zrozumieniem i nie składać zamówień na inne teksty. Nie napiszę tekstów na blogi tematyczne, główne strony www, precle, katalogi.

Nie obniżę także stawki. Dla mnie istotne jest to, ile zarobię w ciągu godziny, nie miesiąca. Na życzenie wysyłam przykłady wcześniej napisanych tekstów.

Kontakt : premiumz@o2.pl lub PW

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności