Skocz do zawartości

SeoAdder na sprzedaż

jimmi

Rekomendowane odpowiedzi

Max nie mówię o magicznych miejscówkach czy zapleczach tylko o normalnych. Przykłady takich specjalnych miejscówek dla wybranych były przerabiane przy omniadd i są cały czas dostępne w ewebie, a jaką moc mają obecnie webmini dostępne tylko dla użytkowników swl to każdy może sobie sprawdzić.

Każdy SEO soft trzeba rozwijać a to wiele godzin kodowania ($$$$), rynek SEO softów w Polsce jest ale nie jest na tyle duży aby zapełnić konkretne dochody i naprawdę rozwijać soft. Można oczywiście coś zrobić i sprzedawać "jak jest" robiąc jakąś kosmetykę lub nie robiąc wcale, ale to działania na krótką metę. Captcha, wyszukiwarki, nawet CMSy zmieniają się dośc szybko dostosowywanie softu do tych zmian to nie klikniecie jeden raz w notatnik. Do tego dochodzi sam silnik PHP w mojej ocenie w SEOsoftach dożywa już swojego kresu.

JawaScripty, HTML5, Flashe, ajaxy na stronach to już nie wyjątek a codzienność.

Jak ktoś kupi, to kupi to pod "brand" jeśli uważa cenę za stosowną. Ja bym nie kupił.

Do tego dochodzi sam silnik PHP w mojej ocenie w SEOsoftach dożywa już swojego kresu.

PHP nigdy nie było jakimś rewelacyjnym rozwiązaniem. Jego wykorzystanie, to raczej efekt uboczny webmasterki. W czasach wspomnianego addera 3 też musiałem sięgać po inne rozwiązania, bo często PHP nie wystarczało. Od zawsze istniały też lepsze alternatywy.

JawaScripty, HTML5, Flashe, ajaxy

Pierwsze lepsze rozwiązanie, język chyba niewiele trudniejszy -

https://msdn.microsoft.com/pl-pl/library/aa752084%28v=vs.85%29.aspx

Jak ktoś kupi, to kupi to pod "brand" jeśli uważa cenę za stosowną.

To musiałby być spory projekt. Ciekawe ile np. taki WhitePress wydał na promocje?

nihil fit sine causa

Ciekawe ile np. taki WhitePress wydał na promocje?

Linki są ogólnodostępne można sobie zobaczyć:

https://www.mediafire.com/?lbr5vsri9c39rmg

hasło:pio

Ale linki to tylko ułamek inwestycji prawdopodobnie,  ze sponsorowanych artów też niby są linki. Nie interesowałem się produktem jakoś, więc nie wiem za ile sprzedali i ile w reklamę inwestowali. Wiem tylko, że na PIO wiele razy usuwałem link w znaczni code bo linkowali jak z precla.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności