Skocz do zawartości

problem z brakiem opisu w Google

Pan Roman G.

Rekomendowane odpowiedzi

Mam stronke w której ostatnimi czasy często zmieniałem zawartość meta tagów. Od paru dni po wpisaniu nazwy strony w wynikach przeglądarki pojawia się sam adres ( bez "description" I "Keywords"). Czy wpływ na to mogło mieć przeniesienie strony na inny serwer.

Proszę o informacje , co może mieć wpływ na taki, a nie inny stan rzeczy.

Romek G:-))

<! --  :cry:  -->

Bez przesady, to nie powod do placzu. Komentarze i tak nic nie daja, poza zwiekszonym transferem.

Pan Roman G.

Jest to strona we flashu i chcac uwzglednic jakas tresc na tej stronie polecam uzyc tagow <noembed> zamiast stylu intop. W tym przypadku nikt nie bedzie plakal ani oskarzal o spam. No i tak jak powyzej napisalem, komentrze do niczego sie nie przydadza, poza zwiekszonym transferem i wytykaniem ich przez innych. (bez urazy zero3)

A mnie to teraz wygląda bardziej na stronę częściowo zindeksowaną, google jako tytuł pokazuje adres www a nie "Kasia Sybilska - projektant wnętrz, plastyk, charakteryzator..." bez opisu

Komentarze? kilka razy testowaliśmy i za każdym razem wygląda na to że są pomjane więc można sobie darować.

Mało się o tym mówi ale w tym przypadku zbudowałbym kopię sajtu w postaci HTML dla modemowców do której byłby odsyłany także robot sieciowy.

- buduj content metodą drag&drop i łatwo zgarnij SEO backlinki z msDrop

- wideoporadniki jak korzystać z msDrop

mi tez z niektorych stron na flashu znika opis, mysle ze to jest normalne, a twoja strone z czasem google bedzie ladnie rozpoznawal, widzial (a ze juz tagow noembed uzyles to napewno)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności