Skocz do zawartości

Pozycjonowanie z kasą

Pyc

Rekomendowane odpowiedzi

a najlepsze uczucie to gdy ktos z twojej branzy przesyla ci meila i pyta jak ty to zrobiles ze jestes na tej czy tamtej pozycji.

masz kase i czas i cierpliowsc zrob to sam

:)

Oferuje miejsce na kilku stronach internetowym, gdzie możesz umieścić:
BANERY REKLAMOWE
ARTYKUŁY PROMOCYJNE, REKLAMOWE, INFORMACYJNE

• Odpowiedzi 41
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

sluchajcie a jak to jest z tym zapleczem, ja mam jeden sporawy serwer i nie oplaca mi sie wykup-ywac innych hostingow, czy funkcja zmiennego IP zalatwi problem?

Niesądze żeby to coś dało. Ponieważ ip dostajesz z jakiejś puli.

A pozatym żeby mieć dobre zaplecze trzeba je długo pozycionować i nie jest to jedna strona czy serwer ale raczej koło 50.

sluchajcie a jak to jest z tym zapleczem, ja mam jeden sporawy serwer i nie oplaca mi sie wykup-ywac innych hostingow, czy funkcja zmiennego IP zalatwi problem?

sprawdz iswap serwis jescze nie dziala ale prawdopodobnie od pazdziernika sie ruszy :) wiec zapraszam

seo tools reverse IP, duplicate class C IP range, IP to domain, IP to country,whois IP

Ojjj anglojęzyczne bolą.. mój rekord, to dla 5mln hasła, średnio obstawionego byłem na drugim. Bez żadnego angielskiego zaplecza. Unikam tych tematów póki co :D

Btw.. mam troche angielskiego zaplecza, ale to z przypadku powiedzmy ;)

Pozdrawiam.

No widzisz to nieźle.

Ale mnie zadziwił dzisiaj jeden fakt: Strona anglojęzyczna zrobiona przez polaków i webseo toolbar pokazuje BL=5 i PR=3

Jak przy pięciu linkach może być PR=3 ???????

Sami zobaczcie www.europeanplacements.com

• 1 miesiąc temu...

przy jednym linku moze byc pr7

czytanie forum sie klania.

że niby wiek i bardzo rozbudowana, poprawna strona ze sporym contentem ?

Jeśli zbliża się Twój ślub i wesele to pewnie oglądasz różne suknie ślubne. Ciekawe suknie ślubne znajdziesz pod linkiem. Jak wiadomo suknie ślubne są tylko dla kobiet ;)

4.jpg

Jesli chcesz sie pozycjonowac na frazy eng to forum sie malo do tego nadaje - swiat zadzi sie swoimi prawami i niema wiele wspolnego z polskim pozycjonowaniem. na firme na frazy eng zeby sie podjela to moze byc cie niestac - nie zapomni o geo lokalizacji i to ze z polski zobaczysz swoja fraze na 1 pozycji znaczy tyle co wielkie nic bo tak naprawde dla anglika bedziesz na 1000 pozycji ale ty bedziesz widzial pierwsza pozycje :)!;)!:P! Pozycjonujac sie na swiat masz duzyyy kawal drogi przed soba

PS:

Na farzy takie juz sie pozycjonowalem bo pewnie interesuje cie :

job , work , advert , + polonczenia tych wyrazow i odmiana w liczbie mnogiej !!! mile doswiadczenie

Na swiecie i w pl mialem pozyycje od 1 - 3 dla wyszukiwarek google , yahoo , msn - szczeze niezazdroszcze ci

czemu nie zazdroscisz. zazwyczaj zyski sa wprostproporcjonalne do wlozonej pracy (jesli nie chrzani sie wyceny).

a jaka satysfakcja

choc faktycznie - pozycjonowanie na zachod to inna bajka.

Niezazdroszcze dlatego ze sam robilem to dla siebie jednak doszedlem do wniosku ze mi sie to nie oplaca i domenke sprzedalem :) Fakt kasa byla proporcionalna do calosci ale mimo wszystko uwazam ze niebylo warte tego calego zachodu jesli mowa o zarobku staly a nie o domenie na sprzedaz . Wiadomo domeny na sprzedaz inaczej sie robi a inaczej swoje wlasne. Dodatkowo np konkurencja na swiat ( wylanczam USA ) na te frazy to nie sa przelewki i czeba w tym temacie troche kasy zainwestowac ;) Sam wpis do Yahoo to 300 usd na rok a to bedzie malo zeby sie ladnie wybic. Na systemy niema co liczyc jesli sie niema pozadnego zaplecza zeby troche pkt nabic. Wiedz w tym przypadku mu niezazdroszcze. Oczywiscie jesli sie co do fraz niemyle

Niezazdroszcze dlatego ze sam robilem to dla siebie jednak doszedlem do wniosku ze mi sie to nie oplaca i domenke sprzedalem :) Fakt kasa byla proporcionalna do calosci ale mimo wszystko uwazam ze niebylo warte tego calego zachodu jesli mowa o zarobku staly a nie o domenie na sprzedaz . Wiadomo domeny na sprzedaz inaczej sie robi a inaczej swoje wlasne. Dodatkowo np konkurencja na swiat ( wylanczam USA ) na te frazy to nie sa przelewki i czeba w tym temacie troche kasy zainwestowac ;) Sam wpis do Yahoo to 300 usd na rok a to bedzie malo zeby sie ladnie wybic. Na systemy niema co liczyc jesli sie niema pozadnego zaplecza zeby troche pkt nabic. Wiedz w tym przypadku mu niezazdroszcze. Oczywiscie jesli sie co do fraz niemyle

Czy w ogole warto wydawac te 300 USD na katalog yahoo? Czy poza mocnym linkiem jest z tego jakis ruch bezposrednio z katalogu? Lamie sie nad tym wydatkiem juz pol roku :P

Bielizna damska, jak również sklep turystyczny to moje ulubione strony ;)

Hurtownia bielizny Matterhorn.pl - pierwszy i jedyny w Polsce Dropshipping bielizny dla sklepów internetowych i butików.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności