Skocz do zawartości

Pozycjonowanie z kasą

Pyc

Rekomendowane odpowiedzi

Szczeze to podstawa :) Pamietaj swiat to nie tylko Google !! Czolowka swiatowa to :

Google - Yahoo - MSN - AOL ( katalog glownie bo engine to google )

Z yahoo mozna miec bardzo ladny trafik oj bardzo ladny :) wiedz to odstawa a takich dobrych katalogoz dla dobrego PR i powera linku jest troche koszty od 50 - 300 za wpis a rok. Tak jak mowilem swiat to inna baika wiedz naprawde dodaj strone do yahoo jesli myslisz powaznie o tym to podstawa. Napewno mozna sobie bez tego poradzic ale jest duzooo trudniej

• Odpowiedzi 41
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Witam ,

Czytam ten temat i chciałbym się podzielić swoimi wynikiem pozycjonowania strony anglojęzycznej

Domena ma ok pół roku i na 208 mln wyników obecnie jestem juz między 11-20 miejscem i jak narazie

sukcesywnie w górę a po ostatniej aktualizacji pagerank mam PR=5

Dodam że pozycjonowanie to raczej moje hobby a cała moja wiedza pochodzi z tego forum ...

Podziękowania dla wszystkich forumowiczów bez was napewno by mi się nie udało .

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Wizytówki , Business Cards MX - program do wizytówek

Business cards , Visitenkarten software

Jestem twórca programu BusinessCards MX i temu programowi poswiecona jest ta strona

a adsense to przy okazji jakby program sie niesprzedawał to z reklamy chociaz pare USD wpadnie :)

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Wizytówki , Business Cards MX - program do wizytówek

Business cards , Visitenkarten software

Ale ta twoja strona to taka dla zarobku google adsense ? czy jakas taka że tak powiem treściwa bardziej ??

te dwie rzeczy można połaczyć, nie mieści się to koledze w głowie ? :)

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Dir-Elite - mowisz o dobrym trafiku z katalogu yahoo czy z wyszukiwarki? Bo na yahoo mam 1 pozycje na wszystkie interesujace mnie frazy wiec tu juz nie mam o co walczyc. Jedynie co moze mi dac ten link to lepsza pozycje w google (o co najbardziej zabiegam, ale za 300 usd moge miec wiecej linkow z innych zrodel) i ruch z katalogu.

Pozdor

jaro

Bielizna damska, jak również sklep turystyczny to moje ulubione strony ;)

Hurtownia bielizny Matterhorn.pl - pierwszy i jedyny w Polsce Dropshipping bielizny dla sklepów internetowych i butików.

Jezeli mowimy o swiecie w moim przypadku jak dodalem strone na wspomniane wczesniej frazy efekt byl doslownie taki :

Przyrost trafiki z yahoo o okolo 70 % ( tez mialem pierwsza pozycje w wyszukiwarce ale to byly jeszcze czasy ze dzialalo to na engine google )

Pozycja w google ( yahoo z automatu sie robilo ) podniosla mi sie z 6 na 2 potem na 1 ale to juz pewnie efekt pozostalych linkow.

Co moge jeszcze ci podpowiedziec linki mialem w symie tylko ze stron eng zadne systemy niestey nic sesownego niebylo , troche katalogow i kilka platnych wpisow w symie jak sprzedawalem serwis byl wszedzie w TOP i w gogglu mial zaindexowanych zebym cie nie sklamal z 300 - 400 linkow reszty statow nie pamietam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności