Skocz do zawartości

[mysql] Czy ktos mi pomoze wyeliminowac blad?

nowysms

Rekomendowane odpowiedzi

Przy wgraniu bazy opisow gg do msql ukazuje mi sie taki błąd

Kod:

Błąd

Wygląda na to, że w twoim zapytaniu SQL jest błąd. W znalezieniu przyczyny problemu może pomóc także - jeśli się pojawi - poniższy opis błędu serwera MySQL.

ERROR: Niezamknięty cudzysłów @ 418

STR: '

SQL: -- phpMyAdmin SQL Dump

-- version 2.6.4-pl2

-- https://www.phpmyadmin.net

--

-- Host: localhost

-- Generation Time: Nov 14, 2005 at 04:18 PM

-- Server version: 4.0.26

-- PHP Version: 4.3.11

--

-- Database: `stefan_opisy`

--

--

-- Dumping data for table `opisy`

--

INSERT INTO `opisy` (`id`, `kategoria`, `tresc`, `kto`, `licznik`, `data`, `aktywny`) VALUES (10, 14, '"nie zatrzymuj �ez, niech lec� ..."', 2, 2, 1112908167, 1);

zapytanie SQL:

-- phpMyAdmin SQL Dump -- version 2.6.4-pl2 -- https://www.phpmyadmin.net -- -- Host: localhost -- Generation Time: Nov 14, 2005 at 04:18 PM -- Server version: 4.0.26 -- PHP Version: 4.3.11 -- -- Database: `stefan_opisy` -- -- -- Dumping data for table `opisy` -- INSERT INTO `opisy` (`id`, `kategoria`, `tresc`, `kto`, `licznik`, `data`, `aktywny`) VALUES (10, 14, '"nie zatrzymuj �ez, niech lec� ..."', 2, 2, 1112908167, 1);

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Jesli ktos jest mi w stanie pomoc prosze o kontakt nowysms@gmail.com lub PW

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności