Skocz do zawartości

Google Webmaster Central

aX

Rekomendowane odpowiedzi

Google uruchomiło serwis Webmaster Central przeznaczony do lepszej komunikacji z twórcami stron internetowych.

Jedną z usług jest status wizard, który pozwala sprawdzić, czy strona jest poprawnie indeksowana przez Google. Jest też prowadzony blog informujący użytkowników o tym w jaki sposób działa Google. Za pomocą forum można zgłaszać swoje uwagi i dyskutować z innymi webmasterami. Do Webmaster Central weszła też usługa Sitemaps pozwalająca m.in. zmienić sposób indeksowania strony przez Google oraz daje dostęp do statystyk i informacji diagnostycznych. Strona zawiera także wiele FAQ.

dobreprogramy.pl

I co najważniejsze: Serwis ma polską wersję językową!!

https://www.google.com/webmasters/

No proszę. Google jednak chce ręcznie manipulować wynikami, sądząc po rozmachu i opcjach do zgłaszania spamu. Najbardziej rozśmieszyło mnie to zdanie: "W razie korzystania z usług firmy pozycjonującej (SEO) należy nas o tym poinformować.".

Polecam linki stałe w Seomatik.pl oraz dopalacz stron Gotlink.pl.

obrazek.jpg

ja sądze, że te niby usługi "ułatwiające" maja tylko jedno zadanie "big daddy still watching you" :)

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

i jeszcze źle działa, lu ja czegoś nie rozumiem - wynik wpisania strony w przegladarce - brak - wynik przez narzędzie - strona zindeksowana

dla Twoich okien najlepsze markizy - dla wszystkich adwokat - lub książka telefoniczna - oferty różnego typu, taniej nie będzie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności