Skocz do zawartości

Sape.ru jedna z największych giełd linków teraz oficjalnie na rynek EN

MaxPan

Rekomendowane odpowiedzi

Jedna z największych giełd linków na świecie, teraz oficjalnie na rynek angieslkojezyczny. Wiele osób z Polski korzysta, teraz będzie latwiej bo doszli platnosci PayPal.

• 764 807 użytkowników
  • 664 067 domen
  • 668 719 249 stron
Jest już interface w języku angielskim i platnosci paypal

Link z refem : www.sape.ru  link bez refa www.sape.ru

screenshot.png

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Usuń cookie przeglądarki i historię odwiedzin.

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

• 2 tygodnie później...

Jest tam napisane przecież (umknęło mi gdzie, bo wczoraj przyglądałem się serwisowi bliżej, gdzie), że wewnątrz serwisu póki co Chrome --> Translate a trwają prace nad EN wszędzie i efekty będą widoczne day by day a już na dzień dzisiejszy support jest EN. W każdym razie, natknąłem się dość szybko na takie info. 

edit:

Sape interface translating

19.12.16

Dear users, we are glad to inform you that we are working on the translation of the interface of our service into English. This is a complex process that requires painstaking attention to each detail. There are a lot of such details in our service, that's why the translation can last from 2 to 4 months. However, we will make the translated pages available for work as soon as we finish their translation. This means that the translation of the interface will be gradual, and you will be able to observe the results of our work every day.If you have any questions concerning work in our service, you can contact me at krylov@sape.ru

• 1 miesiąc temu...

a może ktoś powiedzieć czy przyjmują do systemu strony PL (z treścią polską) i jakie realne średnie zarobki z 1 strony można wyciągnąć (wydaje mi się, że tajemnica to żadna i mam nadzieje, że nikt się nie obrazi, że tak w prost pytam) :) Fajnie byłoby wiedzieć jaki jest ewentualny sens dodawania tam stron.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności