MaxPan Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Od 10 po 12 kwietnia zwracają 15% od wartości projektu na konto w panelu. Promocja jest ważna tylko dla projektów zakupionych od 10 kwietnia do 12, z zastrzeżeniem, że w tych dniach zostaną wykupione i zastosowanie linki w formacie linki stale. Zwrot nastąpi 28 kwietnia 2017. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dralik Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Max możesz napisać ile w sumie linków za 300 rubli się dostaje ? Właśnie zrobiłem swój pierwszy projekt i jeśli dobrze go zrobiłem to zakładając "lepsze" miejscówki to 300 rubli na 1 anchor, przy słabszej jakości 100 rubli za 1 anchor. Narazie testuje, ale jeśli dałoby radę jak najmniej kasy "utopić" w testy byłoby fajnie SYSTEM WYMIANY LINKÓW LINKTAK.PL Punkty statlink wolnej chwili sprzedaje przyczepy samochodowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kevin19x Opublikowano 24 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2017 Hej mam pytanko czy waszym zdaniem warto kupować na tej giełdzie linki do stron pozycjonowanych na polskę ? Czy może korzystanie z jakiejś sprawdzonej polskiej alternatywy ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.