jimmi Opublikowano 28 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2016 @nrm chyba udało się wyłączyć @Paq już wiem o co Tobie chodziło, zobacz na szablonie universal Przyjaźń psa na całe życie. ZAGINĄŁ DOM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paq Opublikowano 28 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2016 W sensie, że mam zmienić sobie szablon forum? Szukałem w ustawieniach konta, ale nic nie widzę Kuba Masz Ducati? Patrz sklep Do Dukata | Agencja SEO Paq Studio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noupe Opublikowano 28 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2016 W stopce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paq Opublikowano 28 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2016 Tak, teraz lepiej. Masz Ducati? Patrz sklep Do Dukata | Agencja SEO Paq Studio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M_a_T Opublikowano 9 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2017 Może drobnostka ale myślę warto spolszczyć powiadomienia e-mail o zmianie adresu e-mail i hasła na forum. webmat.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aleksiejs Opublikowano 9 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2017 edit: głupie pytanie. Język się zmienia obok thema Firia.pl - Blog pasjonatki wszystkiego co związane ze zdrowiem, odżywianiem oraz psychologią Każdy czasem potrzebuje pięknych życzeń i wierszyków na najróżniejsze okazje - https://zyczeniowo.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jimmi Opublikowano 31 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2017 Jeszcze mała aktualizacja, coś tam poprawili. niestety przy okazji mam nadzieję że chwilowo zginęła "ostatnia aktywność" Przyjaźń psa na całe życie. ZAGINĄŁ DOM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MKucinski Opublikowano 11 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2017 Dwa drobne problemy, które pojawiły się parę dni temu Przy zaznaczeniu tekstu pojawiało się menu z opcją cytuj - teraz pojawia się tylko czarne pole bez treści + zniknęły treści w komunikacie pojawiającym się po kliknięciu na "Oznacz jako przeczytane" Specjalista SEO Łódź Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jimmi Opublikowano 11 Maja 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2017 będzie jeszcze jedna aktualizacja skryptu w tym tygodniu, może uda się naprawić nowe błędy z poprzednije aktualizacji Przyjaźń psa na całe życie. ZAGINĄŁ DOM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jimmi Opublikowano 17 Września 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Września 2017 Mała aktualizacja forum za nami. parę nowych funkcji i wiadomo coś może nie działać Przyjaźń psa na całe życie. ZAGINĄŁ DOM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siciliano Opublikowano 17 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2017 Właśnie widzę. Odpalam forum na tel i zdziwienie - jakoś tak inaczej. Na kompie - również. Nie stoicie w miejscu- brawo Wy! Potrzebujesz linków? Pisz! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jimmi Opublikowano 17 Września 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Września 2017 Tapatalk został zaktualizowany do najnowszej wersji Przyjaźń psa na całe życie. ZAGINĄŁ DOM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mghost.pl Opublikowano 18 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2017 I od razu lepiej działa! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dudekm Opublikowano 4 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2017 Czy moglibyście wyłączyć modala potwierdzającego przy klikaniu "Oznacz forum jako przeczytane"? Jest to dość uciążliwe Potrzebujesz dedykowanej aplikacji internetowej? Napisz (PHP, MariaDB/MySQL, MongoDB, JavaScript) Mój prywatny monitor backlinków Najlepsze serwery Minecraft. A to kolejna lista zawierająca serwery Minecraft Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jimmi Opublikowano 5 Października 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Października 2017 wygląda na to że to jest nowa funkcjonalność miała pokazywać się tylko na urządzeniach z dotykowym ekranem Przyjaźń psa na całe życie. ZAGINĄŁ DOM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.