Skocz do zawartości

Precel do nauki i zabawy

arfen84

Rekomendowane odpowiedzi

Hej

Przejąłem jakiś czas temu domenę PR4 i znajomy zasugerował,bym postawił na niej precla. Zrobiłem to w celach edukacyjnych.

Musiałem jakoś go nazwać, dlatego jest "korona internetu", gdyż domena to crown. Musiało się jakoś kojarzyć, więc proszę nie przesadzać z sarkazmem, cynizmem itp :P

Na razie jest to darmowy precel, chciałbym, żeby kiedyś zaczął zarabiać (generalnie mam roszczeniową postawę wobec życia, wiem ;) ). 

Mile widziane sugestie użytkowników forum jak go promować, co jeszcze mogę zrobić, by sprawić, że moja roszczeniowa postawa wobec życia będzie jeszcze bardziej roszczeniowa (apetyt rośnie w miarę jedzenia) :)

Napiszcie co o nim myślicie itp. Zawodowym pozycjonerem nie jestem i być nie zamierzam, dlatego proszę o wyrozumiałość. Jeśli ktoś ma jakieś pomysły jak razem na tym zarobić, może do czegoś mu się przyda ten precel (nie sprzedaje na razie), piszcie tutaj. 

adres precla : 

https://thecrown.pl/

Pozdrawiam i dziękuję.

1 godzinę temu, MaxPan napisał:

Ten PR kiedy mierzyłeś?

Tak, seoquake w firefox jak rejestrowalem i za pomocą innych narzędzi, które sobie napisałem w PHP do wyłuskiwania domen spadów. 

Używałem gotowych klas PHP - gotowce generalnie. 2-3 gotowe projekty użyłem do swojego narzędzia. Jeden z nich pobierał PR z google, inny mi parsował html.

Pozdrawiam

teraz nie, bo google juz nie podaje PR i żadne programy zapewne dzialajace na API nie wyciagają go.

Teraz PR z tego co wiem ma jakieś znaczenie, ale nie jest on podawany. Chociaż chyba powyżej PR5 nadal jest publikowany, nie wiem, Ty wiesz zapewne więcej, bo coś Cię kojarze z tego forum, ja tu nie przebywam raczej, może kiedyś jak się zastanawiałem nad automatem.

Pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności