Skocz do zawartości

Hosting a roundcube webmail mobile

cannot

Rekomendowane odpowiedzi

Mój hostingodawca do obsługi maili udostępnia tylko roundcube webmail. Korzystanie z niego mobilnie jest tragedią. Jest oczywiście appka ale są z nią cały czas problemy.

Czy znacie jakiś sposób aby na telefonie i tablecie wygodnie korzystać z roundcube webmail ?

edit.

Dodam, że widziałem te płatne skórki po 100$ ale szukam rozwiązania darmowego (o ile jest)

https://roundcubeskins.net/portfolio/

Nie wiesz w co zainwestować pieniądze ? Wejdź na DKW.pl i zobacz sprawdzone sposoby na zarabianie pieniędzy oraz jak zarabiać na grach ! Masz problemy finansowe i potrzebujesz gotówki?Ten portal finansowy pomoże Ci wybrnąć z problemów!

1 hour ago, cannot said:

Mój hostingodawca do obsługi maili udostępnia [...] Dodam, że widziałem te płatne skórki po 100$ ale szukam rozwiązania darmowego (o ile jest)

Indywidualne skórki możesz zainstalować o ile masz VPS'a lub serwer dedykowany w innym wypadku musiał by, to zrobić "hosting".

Jeśli serwery pocztowe działają prawidłowo, to pocztę możesz obsługiwać wbudowaną w telefon OS aplikacja pocztową lub inną w tym celi zainstalowaną, więc nie musi do tego być interfejs webowy roundcube zainstalowany przez hosting.

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

2 hours ago, JBurza said:

Zasugeruj dostawcy hostingu instalacje

Żaden szanujący się admin hostingu nie będzie instalował na produkcji jakiś niesprawdzonych szablonów !!!

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Jeśli jest polecany, to co innego ;)

Dzięki za odp. Pogrzebałem w ustawieniach mojej poczty i okazało się, że mam ustawioną skórkę Larry która na telefonie poprzez przeglądarkę nie dała się obsługiwać (zakryte i nie dające się przesunąć pola, małe okienka z widokiem maili itp.) Po przestawieniu skórki na Classic da się normalnie korzystać z poczty poprzez przeglądarkę w tel. ( odczytywać i pisać maile) aczkolwiek nie jest ona mobilna.

Co do appki bo tą miałem na myśli:

https://play.google.com/store/apps/details?id=smalltownboys.rc&hl=pl

po zmianie szablonu (w ustawieniach poczty) wyświetla się teraz poprawnie chociaż czasami nie wczytuje nowych maili.

Nie wiesz w co zainwestować pieniądze ? Wejdź na DKW.pl i zobacz sprawdzone sposoby na zarabianie pieniędzy oraz jak zarabiać na grach ! Masz problemy finansowe i potrzebujesz gotówki?Ten portal finansowy pomoże Ci wybrnąć z problemów!

2 hours ago, hostinghouse said:

Zawsze możesz zmienić hosting na taki, który oferuje mobilną skórkę do RC ;)

i Wasz hosting ją ma ? :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności