Skocz do zawartości

Zarabianie na YouTube - blokada kanału a reklamy na filmach

Wojtek Piasecki

Rekomendowane odpowiedzi

Hej, mam pewien problem. Mam konto na YouTube od dawna, miałem tam rozmaite filmy, po czym konto wyczyściłem i zacząłem wstawiać autorskie video-blogi na których chciał bym zarabiać.

Mogę dla filmów włączyć zarabianie, widze że zarobki rosną w statystykach jednak w ustawieniach kanału mam komunikat

zara.png

Dodam że mam zarejestrowane konto AdSense na innego maila i tam zarabiam na WWW, myślałem że te konta są skojarzone i środki trafiają na to drugie ale jednak ten komunikat świadczy o tym że tak nie jest. próbowałem się odwoływać ale za każdym razem praktycznie natychmiast google odpowiada mi to samo, czyli że po sprawdzeniu nie mogą włączyć mi zarabiania.

Co mogę zrobić oprócz założenia nowego kanału? Sprawa dotyczy kanału https://www.youtube.com/channel/UCGc1yXAqrmddK1gPJ0upeLA jeśli to ma znaczenie.

• 3 tygodnie później...
  • 3 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności