Skocz do zawartości

Regulamin serwisu - gdzie szukać, kupić?

studioczystosci

Rekomendowane odpowiedzi

Witam Kolegów,

Gdzie zlecacie napisanie regulaminu serwisu? Czy tworzycie regulamin w oparciu o szablony ogólnodostępne?

Chciałbym się dowiedzieć jakie macie doświadczenia związane z regulaminami. Chciałbym raczej zabezpieczyć swoje interesy i wobec tego kupić dobry regulamin serwisu. Tylko komu zlecić aby stworzył ten, który mnie zabezpieczy na przyszłość? Ile płaciliście mniej więcej za swoje regulaminy? Wysłałem kilka zapytań ale z racji tego, że jest długi weekend chciałbym wiedzieć na co zwracać uwagę przy wyborze wykonawcy tego typu zlecenia.

Serwis będzie przetwarzał dane użytkowników itp.

Z góry dziękuje za pomoc :)

Blog SEO dla początkujących adeptów sztuki SEO. Medlabo.pl ciekawy serwis o medycynie i nie tylko.

26 minut temu, studioczystosci napisał:

[...]  komu zlecić aby stworzył ten, który mnie zabezpieczy na przyszłość? [...]

Kancelarii.. radcy prawnemu.. wybacz, ale pytasz o oczywiste kwestie..

Panie Boże, chroń mnie przed debilami, bo rozmowa z nimi powoduje, że  grzeszę pychą..

Były sobie świnki trzy - content, google oraz link | jestem uczulony na pierd*lenie głupot | idiot intruder aka internetowy poszukiwacz prawdy 

39 minut temu, studioczystosci napisał:

Racja ale są też ludzie, którzy specjalizują się w tego typu sprawach.

Kancelarie prawne, które specjalizacją się w zagadnieniach internetowych. Regulamin serwisu czy sklepu to umowa między właściciele a klientem. Aby zabezpieczyć się przed ewentualnymi konsekwencjami w przyszłości należy skupić sie na wymogach prawnych a od tego sa prawnicy. Przygotowanie regulaminu i polityki prywatności to raptem kilka groszy.

Serwisy, które się w tym specjalizują liczą tyko na kasę.

Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku.

No właśnie bardziej chciałem się skupić na kancelariach, które specjalizują się w tematach internetowych tak jak wspomniał SzlafRock

. Jest ktoś wstanie kogoś polecić? Jakie są koszty stworzenia takiego regulaminu u sprawdzonej kancelarii? Z tego typu sprawami jest zapewne jak z pozycjonowaniem, że jedni wciskają ciemnotę a drudzy osiągają efekty.

Blog SEO dla początkujących adeptów sztuki SEO. Medlabo.pl ciekawy serwis o medycynie i nie tylko.

Dzięki jimmi :) Odezwę się do niego to może będzie wstanie pomóc. Z tego co pamiętam to On interesował się prawem internetowym itp.

Wysłałem do niego zapytanie i zobaczymy czy pomoże :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności