milkus Opublikowano 8 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2017 Chciałem to wrzucić w dowcipy, ale mi tu mod jeden do kosza wywalił (nawet się nie podpisał łobuz jeden) W sumie to nawet nie bardzo wiem, gdzie podać tu na forum coś takiego jak fanpage. Więc walę tutaj, najwyżej moderator będzie miał dodatkową robotę. Pytanie jest następujące - czy moje żarty Was śmieszą, czy to ja po prostu jestem nienormalny? A tu link do skopiowania: https://www.facebook.com/MemySobcziego/ Walcie śmiało, wszystko przyjmę na klatę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikonem Opublikowano 8 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2017 27 minut temu, milkus napisał: Walcie śmiało, wszystko przyjmę na klatę. Kojarzy mi się z kaktusem w tyłku Dominika- zdjęciem autorstwa (podobno) naszego forumowego kolegi. Bywalcy wiedzą o co kaman Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) ! Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milkus Opublikowano 8 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2017 Kojarzy mi się z kaktusem w tyłku Dominika Pamiętam A kolega ze zdjęcia dalej się nie wytłumaczył. Niby ściemniał, że on tylko kulinaria aparatem cyka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kayman Opublikowano 8 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2017 1 godzinę temu, milkus napisał: czy to ja po prostu jestem nienormalny? czy to pytanie retoryczne? 1 godzinę temu, milkus napisał: Walcie śmiało, wszystko przyjmę na klatę. więc jest to żenujące, ale jeżeli twój target to gimba to idziesz w dobrym kierunku Mapy, plany, schematy, zdjęcia czyli typowe oraz nietypowe wykorzystanie LeafLet.js Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milkus Opublikowano 8 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2017 @kayman w target trafiłeś, bo to najliczniejsza grupa (gimbaza + liceum). Miało być dla nieco starszych, ale okazało się że na FB miałoby to niewielkie powodzenie. Początkowo stawiałem na inteligentny humor, ale to nie cieszyło się dużym zainteresowaniem (oprócz grup 30+) i teraz wiem, że targety by trzeba było rozdzielić na poszczególne grupy wiekowe (różne fanpejcze). Więc zostanę przy tym co jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skynetic Opublikowano 9 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2017 Mi tam sie podoba ;). Wszystko zależy od człowieka nie tyle od wieku. Swoją drogą inteligentne czy sarkastyczne dowcipy nie cieszą sie dużym uznaniem bo po prostu mało kto je rozumie www.skynetic.pl - filmy, fotografia i wizualizacje reklamowe piorunstudio.pl - Nowe studio fotograficzne w Łodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milkus Opublikowano 9 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2017 @skynetic cieszy mnie to, że Tobie się podoba. Będzie tego więcej, specjalnie dla Ciebie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.