Skocz do zawartości

NIewidoczna liczba wyszukań fraz w Adwords

Tomek7777

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, to że google adwords ujawnia dokładną/przybliżoną ilość wyszukań frazy, tylko wtedy gdy jest aktywna kampania adwords to wiem.

Ale mam taką sytuację, że na początku stycznia adwords pokazwywało mi tylko zakresy liczb, wtedy uruchomiłem kampanie, po wyklikaniu 10 zł z kampani, adwords odblokowało mi widoczność wyszukań, natomiast dzisiaj mimo że kampania jest cały czas aktywna i wyklikane od początku stycznia jest juz 15 zł to pojawił się taki komunikat:

"Osiągnięto maksymalną liczbę wyświetleń strony w danym dniu. Na tej stronie teraz wyświetlają się zakresy liczb operacji wyszukiwania. Aby zobaczyć widok szczegółowy, spróbuj ponownie za 24 godziny."

ma ktoś jakiś sprawdzony sposób aby na stałe to działało ??

Tomek co dokładnie chcesz osiągnąć. Jakie dane chcesz widzieć. Dane, które widnieją przy słowach kluczowych, czy w dodatkowym raporcie wyszukiwanych słów kluczowych.

Dlaczego tak małe budżety?

chce tylko widzieć ilość wyszukań danej frazy.

mały budżet bo robię to tylko dlatego aby mieć aktywne właśnie widoczność liczb wyszukań.

i działało to mi nawet dzisiaj rano, a nagle po jednym odswieżeniu właśnie taki komunikat,

a czytałem taki artykuł że wystarczy mieć wyklikane ok 8 zł i będzie działać

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności