Skocz do zawartości

[opinia] site24.pl

BlackHat

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

wpisałem w google hasło "tani hosting" i ta strona była jedna z pierwszych więc wbiłem do srodka. To co zobaczyłem zdecydowanie poprawiło mi humor.

Strona ładnie zbudowana, atrakcyjne oferty hostingu i kont resleler (to pierwsze na pewno...), mają ładny ping: od 50-70ms na moim 512 :)

Szkoda tylko że nie ma nic o konfiguracji serwera, dlatego wysłałem e-maila, ale może ktoś z was coś wie? :D

naughty.gif

Normanos, myślę że fajnie by było jakby w dziale HiD każda firma oferująca hosting miała swój własny temat [opinia]. Site24 jeszcze takiego tematu nie miało na PiO.

Natomiast tematy w stylu "Szukam hostingu/patrzebuje taki i taki co polecacie" kompletnie mnie rozwalają. Każdy sobie taki temat zakłada, inni przychodzą i piszą o 10 różnych hostingach - później mamy opinie o danej firmie rozsiane po 20 różnych tematach, a każdy o tytule "szukam hostingu" czy coś. Strasznie niepraktyczne.

"Wielkie uczyniłaś pustki w kraju naszym,

Ty żałosna partio tym rządzeniem waszym.

(...)

Z każdego kąta żałość człowieka ujmuje

A kraj już nowych rządów tęskno wypatruje."

niewystarczył ci jeden temat? teraz tak bedziesz kilka razy dziennie pisał o jednym i tym samym?

moja odpowiedz nawiązuje do odpowiedzi FireFox'a. A co więcej, specjalnie przed założeniem tematu szukałem czy jest coś na temat tego hostingu na PiO :D

A tak notabene, po wpisaniu "tani hosting" nie widzę nigdzie site24.pl...

ehhh racja coś mi sie pokiełbasiło :/ tak czy inaczej znalazłem to gdzieś :)

Właśnie dostałem od nich maila:

Nasz serwer stoi na łączu 10 Mb/s . Niestety nasz serwer jeszcze nie obsługuje php5, ale niedługo go wprowadzimy. htacces i mod_rewrite są dostępne. Uptime 98,61% .

Teraz chodzi mi raczej o opinie czy może jakieś uwagi do...

naughty.gif

• 4 tygodnie później...
Witamy

Z przykrością informujemy, że z przyczym od nas niezależnych serwer site24.pl jest niedostępny (uszkodzenie serwera). Prosimy o pobieranie danych ze starego serwera site24.pl i wybranie innego dostawcy usług hostingowych. Oto dane starego serwera:

Prosimy o przeniesienie serwisów do 30 września, po tym czasie serwer zostanie wyłączony. Zobowiązania finansowe za opłacony a nie wykorzystany okres ważności konta pokryjemy. Proszę o podanie danych do przelewu. Dnia 30 września zaprzestajemy świadczenia usług hostingowych.

Pozdrawiamy

Zespół site24.pl

buuu!;)!;)!!!

https://' target="_blank">

sq- Aero Plan

Też dostałem takiego maila, a pytałeś może o dane z serwera?

Mar.

Polecam katalog SeoPark.pl, katalog AK47 (5 lata w sieci) ...oraz Wirtualne-miasta.eu
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem

Co wy nie powiecie, ja straciłem 3 serwisy które generowały wsumie 2000 uniq dziennie, nie wiem jak ja odbuduje już to, wiem że to nie dużo ale dla mnie niesamowite osiągnięcie. Tani hosting to shit ;) zbieram na progreso.pl lub home.pl, choć webd wybiore, trochę zaoszczędze kasy ;)

Witam, w ostatnich dniach i tygodniach nie logowałem się na konto i nie sprawdzałem co słychać na forum. Okazało się że ktoś się włamał mi na konto i oferował licencje seokatalogów itp. To nie ja oferuję i ktoś próbuję wyłudzić pieniądze od was.

tani hosting to nie shit!

polecam cal.pl + poszukaj w google "kod promocyjny + cal.pl". Oplac jakikolwiek hosting i po oplaceniu upomnij sie o kod - dosteniesz 2xmiejsce + 2xtransfer na czas do kiedy bedziesz kozystal z serwera :)

A co do site... szkoda bardzo tani byli :/

naughty.gif

• 1 rok później...
tani hosting to nie shit!

polecam cal.pl + poszukaj w google "kod promocyjny + cal.pl". Oplac jakikolwiek hosting i po oplaceniu upomnij sie o kod - dosteniesz 2xmiejsce + 2xtransfer na czas do kiedy bedziesz kozystal z serwera :D

A co do site... szkoda bardzo tani byli :/

Mam marny hosting w słabym cal.pl - nie działają mi funkcje które z założenia powinny działać.

Nie działa mi awstats, perl, zakładanie hasła na katalog i nie wiem co jeszcze ale jestem rozczarowany.

Po napisaniu do cal żeby mi naprawili np awstats oni odpisują żeby się zarejestrować w ich nędznych statystykach stat.coś.tam. A ja nie potrzebuje zewnętrznych statystyk, za to oni potrzebują pewnej puli stron aby być bardziej wypasionym, płatnym serwisem statystyk w którym ja otrzymuję obcięte konto !

Żenujący hosting nie polecam!!!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności