Skocz do zawartości

fotki z ukraińkiej konferencji seo

jimmi

Rekomendowane odpowiedzi

24 minuty temu, jimmi napisał:

(...) takich imrez w PL nie ma (...)

W takim razie czas na zmiany albo wycieczkę krajoznawczą ;)

Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) !

Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką.

wcześniej tak było, problem taki, że w związku z sytuacją polityczną w kuluarach już nie ma tych co zawsze. Może ktoś ma inne zdanie, ale żal mi 3 dni na to oby zobaczyć ładne pupy i posłuchać to co pisze w necie na pierwszym z brzegu blogu "specjalisty" od seo .

1 hour ago, SzlafRock said:

Są, ale są zamknięte.

Dlatego Cię tam nie wpuszczają.

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Na takie spotkanie SEO pojechałbym na drugi koniec polski, nie ważne ile kto ma na koncie, jak żyje i cokolwiek, ale moja dobroduszna śliwowica zdziałałaby lepiej niż Dżony Łarker ;) acha a studentki to byśmy skręcili od ręki ino bez fotek :D 

Szczerze? Xann bierze 9 Ukrainek, każdej wsadza za 100 zł gdzie chce (robię mu marketing bo go ostatnio jechaliście ale u mnie za rajdy szacun ;) każdej po weblinku gdziekolwiek :D marketing pełną parą :D

Od dawna wiadoma, cycki i to zmylenie uwagi ot sukces w reklamie ;) temu jak mi słodka mówi postaw mi drinka za 40 zł w barze, to odpowiadam, sorry ale piję za 20 zł plus nagrzmociłem się przed wejściem ;) a co ja sponsor czy idiota :D 

Najlepszy Warsztat samochodowy Goleniów

Najlepsze i sprawdzone typy bukmacherskie

Poznaj najlepszy serwis samochodowy Kraków

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności