Skocz do zawartości

[wykonam] artykuły pozycjonujące, niewygórowane ceny, stała współpraca

premiumz

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Pisanie artykułów pozycjonujących typu Pressel Pages, na zaplecza pozycjonerskie czy blogi, to nie tylko moja praca, ale przede wszystkim pasja. Uwielbiam pisać. Pisanie sprawia mi mnóstwo satysfakcji. 

Mój cennik nie jest wygórowany, za jeden artykuł na zaplecze zapłacisz tylko 2 - 3 złote. Masz pewność, że artykuł napiszę ja, jeśli potrzebne będę poprawki, naniosę je w ciągu kilku minut. Oznacza to, że nie będziesz musiał kilkakrotnie zwracać uwagi na błędy. Szybko poznasz mój styl pisania. Nie zmieni się on. Ponieważ nie zlecam pracy innym osobom. Gwarancja wysokiej jakości. Skończyłam studia wyższe. Nie obawiam się kilku słów krytyki. 

Zainteresowana jestem długofalową współpracę. Na początek nie więcej niż 10 k znaków dziennie. Proszę o nieskładanie zamówień przez osoby prywatne, innych seo copywriterów, "nikt nie piszę za mnie, ja nie piszę za nikogo", moja rada : Przyjmuj zlecenia z głową. Nie oczekuj, że ja poświęcę weekend, zarwę noc tylko po to, abyś Ty mógł dotrzymać terminów, a o mojej pracy nie wspomnisz ani słowem. Rozliczenie na podstawie umowy o dzieło.

Kontakt : premiumz@o2.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności