Skocz do zawartości

Liczba mnoga w słowach kluczowych

maniura

Rekomendowane odpowiedzi

Odmiany słów mają różne ilości zapytań, dlatego robi się analizy słow i fraz kluczowych aby mieć jak największą ilość odwiedzin serwisu. Dlatego optymalizuje się strony dla największej ilości . Przy powyższym zestawie fraz pojawi się również sporo zapytań z konkretnymi markami samochodu / samochodów.

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Ciekawy temat. Keyword planner pokazywał osobne wartości na fraz w liczbie pojedynczej i liczbie mnogiej, przynamniej dla fraz w niektórych językach. Od jakiegoś czasu wartości są te identyczne. Rozumiem, że w przypadku Adwords google jest w stanie zrozumieć różnicę, ale nie wiem jak to wygląda w przypadku wyników orgranicznych.

Rankingi sprzętów AGD i RTV - Rankingly.pl

Najlepsze perfumy - Parfumeo.pl

Wygląda różnie. Mam dwa komplety fraz różniących się liczbą mnogą i pojedynczą. Dla jednej pary różnica jest pomiędzy top 5/top 10 a dla drugiej top 10/top 50. Raczej nie widzę problemu aby z optymalizować on-page stronę na obie liczby. Oba komplety są pozycjonowane z grubsza w ten sam sposób.

Pozdrawiam

Pysio

Domondo.pl nowy sklep z osłonami przeciwsłonecznymi

Liczy się liczbę pojedynczą i mnogą jako dwie różne frazy i tak samo wygląda proces ich zdobywania. Optymalizacja to podstawka żeby to w ogóle było możliwe.

Inaczej masz rozrzut Top5 i Top55, jak zoptymalizujesz to 45 jak dobrze chwyci i reszta to trzeba robić metodycznie aż do skutku.

Na wszystko trzeba zapracować.

Przynajmniej ja mam takie z tym doświadczenia i nie było inaczej nigdy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności