Skocz do zawartości

Kupione linki ...po dwóch miesiącach dalej ich nie ma.

Falkon

Rekomendowane odpowiedzi

tak zrobiłem już kilka dni temu i wstawiłem je do rankindexera (bo skoro już kupiłem pakiet no to chciałem spróbować) i na razie z żaden z tych linków ani w GWT ani w majestic nie pojawił się. Zacznę sprawdzać resztę wg zalecenia Młynka, ale skoro ten jeden który dodałem rankindexerem nie pojawia się to pewnie reszta też nie. hmm .... i co z tego wynika?

Sprawdź wszystkie linki, bo jeden to za mało żeby coś doradzić. Weź pod uwagę że Google działa z 7-14 dniowym opóźnieniem. Jak dodałeś coś do indeksera 2-3 dni temu to jeszcze za wcześnie na znaczące rezultaty (zwłaszcza biorąc pod uwagę, że ineksery też nie działają w czasie rzeczywistym). Jak masz mało tych linków, i chcesz "za darmoszkę", to z tymi nieznalezionymi zrób tak jak mkam napisał.

Nie sugeruj się narzędziami typu majestic czy moz. Po pierwsze to są narzędzia nie powiązane z google (czyli to że coś jest w majestic nie znaczy że jest w Google - i odwrotnie). Po drugie to są przydatne narzędzia do analizy ogólnej, kompleksowej itp. a nie do poszukiwania pojedynczych linków - na takim poziomie dokładności one się nie sprawdzą.

13 minutes ago, Falkon said:

pewnie 99% osób oferujących tu swoje usługi też pewnie nie....

bo padnę, weź chłopie idź się bawić w coś innego bo tutaj tylko się ośmieszasz. Seo nie jest dla każdego.Ty podstaw podstaw podstaw nie znasz a piszesz że ludzie sprzedający swoje usługi tutaj nie powinni tego robić, bo nie potrafisz paru linków sprawdzić haha.

Najlepsi są tacy właśnie co sami nie umieją a swoją niewiedzę wolą tłumaczyć obrażaniem innych.

Pierwsze czego się człowiek z seo uczy to co to link, a drugie to czy link widzi google.  

Płatne Ci napisałem wcześniej rozwiązania.

Jeśli szukacie solidnej firmy to polecamy - Pozycjonowanie stron Poznań oraz Drukarnia Poznań.

jak masz 200 linków to nie opłacą się Tobie bawić w płatne rozwiązania ponieważ one przeznaczone są do większej ilości/ hurtowników

Możesz ciągnąć i  zainstalować sobie pakiet 

tam masz trochę narzędzi, które nadają się do pracy na małą skalę.

dymna.jpg

Przyjaźń psa na całe życie. ZAGINĄŁ DOM

23 minuty temu, Falkon napisał:

nie masz pojęcia o interpunkcji ....a piszesz.... 

Podobno jak dodasz więcej kropek i usuniesz kilka spacji, to wypowiedź zyska na dramaturgii :)

Zamiast pytać o wszystko poświęć trochę czasu i poczytaj forum. Uwierz, że po kilku godzinach będziesz znał odpowiedzi na wszystkie swoje pytania.

Kiedyś wstawię tu link..

52 minutes ago, Falkon said:

to już wiem i dodam jeszcze, że pewnie 99% osób oferujących tu swoje usługi też pewnie nie....

25 minutes ago, Falkon said:

@misjaNET - Popatrz na swoją wiadomość, wynika z niej, że nie znasz podstaw języka polskiego: zdanie zaczynasz z małej litery, nie masz pojęcia o interpunkcji ....a piszesz.... to chyba mnie i mój pęd do tej zabawy "rozumisz".

Z takim nastawieniem i podejściem do ludzi raczej nie spodziewaj się, że wszyscy tutaj będą mieli ochotę w czymkolwiek pomóc.

VEX Media - w przygotowaniu.

Mój płatny katalog SEO - w przygotowaniu.

Online-24.pl - w przygotowaniu.

Panowie, raczcie poczytać od początku ten wątek, przecież to Wy od inwalidów, chłopów i innych wyzywacie. 

Czy ja chociaż raz pierwszy rzuciłem kamieniem? Ja gram na Waszą nutę i tyle, wcale nie przyszedłem się tu wykłócać tylko dowiedzieć czegoś i tyle. Na dziś pass :)

4 godziny temu, Falkon napisał:

(...) nie znasz podstaw języka polskiego (...)

Ciekaw jestem czy podczas rozmowy przy stole też tak komuś mówisz? Zdradzę Ci małą tajemnicę PiO: tutaj pomaga się, ale tym, którzy wykazują zaangażowanie (przynajmniej minimalne). Do roboty więc ;)

Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) !

Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności