Skocz do zawartości

Ale o co chodzi? Czy to

pewoj

Rekomendowane odpowiedzi

Nie.. poczytaj troche dobrych zagranicznych for na ten temat.

Zobacz: forums.digitalpoint.com zarabia miesięcznie około $15,000 - jak myślisz, czy do tej pory nie spotkali sie z idiotą, który próbował naklikać w ich reklamy? I co ...zablokowali im konto?

Wiele wypowiedzi w temacie czytałem.

Ze swojego doświadczenia wiem, że są równi i równiejsi w google.

Spis stron

Loga, dzwonki - nakarm komóreczkę...

Zobacz: forums.digitalpoint.com zarabia miesięcznie około $15,000 - jak myślisz, czy do tej pory nie spotkali sie z idiotą, który próbował naklikać w ich reklamy? I co ...zablokowali im konto?

Prawdopodobnie wszystko sie sprowadza do stosunku oszustw do prawdziwych klikniec bo majac wiele stron nie ma szans sie przed tym obronic ale dzieki wlasnie zroznicowaniu klikniec mamy szanse nie dostac bana co innego ktos majacy 1 mala strone, malo klikniec na dodatek wiekszosc swoich :)

Pozdrawiam, breja

wl4u3.gif

sory za OT, ale rozwalił mnie ten post :)

https://forums.digitalpoint.com/showpost.ph...mp;postcount=11

No nieźle jak na jamnika. Muszę przprowadzić męską rozmowę z moim jamnikiem. Bo on się tylko obija i wiecznie pod lodówką siedzi... Ewentualnie na kanapie odpoczywa (nie wiem zresztą po czym...)

Sorry, nie odpowiadam na PMy

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności