Skocz do zawartości

Wymiana linkami - Branża budowlana

blogmarketingowca.pl

Rekomendowane odpowiedzi

On 19.01.2017 at 9:39 AM, blogmarketingowca.pl said:

Mam stronę świadczącą usługi hydrauliczne.

Technologia ostatnio bardzo mocno poszła do przodu...

VEX Media - w przygotowaniu.

Mój płatny katalog SEO - w przygotowaniu.

Online-24.pl - w przygotowaniu.

23 hours ago, Vexatus said:

Jakoś mnie to nie dziwi.

Zdaję sobie sprawę, że niektórzy mogą mieć problem z przelaniem myśli na treść. To że mam stronę świadczącą usługi hydrauliczne nie znaczy, że to ja je świadczę. Jeśli Twoje komentarze wszędzie są tak rozbudowane to się nie dziwię skąd ich taka ilość.

Łopatologicznie pała z polskiego i pała z logicznego myślenia. Czy twoja strona świadczy usługi hydrauliczne - chętnie zatrudnię do udrożnienia jakieś rury?? Pisz gramatycznie i logicznie.

𝓒𝓸𝓰𝓲𝓽𝓸, 𝓪𝓻𝓻𝓲𝓹𝓲𝓸 𝓭𝓲𝓮𝓶, 𝓿𝓲𝓿𝓸, 𝓬𝓻𝓮𝓭𝓸, 𝓮𝓽 𝓼𝓹𝓮𝓻𝓸, 𝓱𝓾𝓶𝓪𝓷𝓲𝓽𝓪𝓽𝓮𝓶 𝓷𝓸𝓷 𝓭𝓮𝓼𝓽𝓻𝓾𝓬𝓽.

Dnia 24.01.2017 o 11:19, blogmarketingowca.pl napisał:

Nie mój poziom intelektualny :) Sorka, ale po prostu nie rozumiem co masz na myśli.

Nie mam zamiaru odnosić się do tego stwierdzenia - pamiętaj tylko, że sam to napisałeś.

Dnia 30.01.2017 o 12:43, Grey Ronin napisał:

pała z polskiego i pała z logicznego myślenia

Wczołgałem się z czystej ciekawości na bloga autora tego tematu (link do bloga = nazwa usera na forum) i powyższe stwierdzenie odnosi się do sporej części prezentowanych treści. Marketingowiec, który samego siebie "sprzedaje" w takim stylu, no cóż... podobno chcącemu nie dzieje się krzywda.

VEX Media - w przygotowaniu.

Mój płatny katalog SEO - w przygotowaniu.

Online-24.pl - w przygotowaniu.

Dnia 30.01.2017 o 12:43, Grey Ronin napisał:

Łopatologicznie pała z polskiego i pała z logicznego myślenia. Czy twoja strona świadczy usługi hydrauliczne - chętnie zatrudnię do udrożnienia jakieś rury?? Pisz gramatycznie i logicznie.

Nie ma problemu :) Przez moją stronę zatrudnisz firmę do udrożnienia jakiejś rury.

Dnia 2.02.2017 o 01:45, Vexatus napisał:

Nie mam zamiaru odnosić się do tego stwierdzenia - pamiętaj tylko, że sam to napisałeś.

Wczołgałem się z czystej ciekawości na bloga autora tego tematu (link do bloga = nazwa usera na forum) i powyższe stwierdzenie odnosi się do sporej części prezentowanych treści. Marketingowiec, który samego siebie "sprzedaje" w takim stylu, no cóż... podobno chcącemu nie dzieje się krzywda.

No cóż. Zawsze łatwiej kogoś pouczać. Chętnie zajrzę na Twojego bloga jeśli go prowadzisz? Czy może siedzenie na forum i pokazywanie jakim to się jest kozakiem za bardzo pochłania czas?

4 godziny temu, blogmarketingowca.pl napisał:

Nie ma problemu :) Przez moją stronę zatrudnisz firmę do udrożnienia jakiejś rury.

Teraz wróć i przeczytaj co napisałeś w pierwszym poście. Ja tam widzę że chcesz bym zatrudnił twoją stronę. 

𝓒𝓸𝓰𝓲𝓽𝓸, 𝓪𝓻𝓻𝓲𝓹𝓲𝓸 𝓭𝓲𝓮𝓶, 𝓿𝓲𝓿𝓸, 𝓬𝓻𝓮𝓭𝓸, 𝓮𝓽 𝓼𝓹𝓮𝓻𝓸, 𝓱𝓾𝓶𝓪𝓷𝓲𝓽𝓪𝓽𝓮𝓶 𝓷𝓸𝓷 𝓭𝓮𝓼𝓽𝓻𝓾𝓬𝓽.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności