Skocz do zawartości

Linkor.pl

adek

Rekomendowane odpowiedzi

Pozostało 2 miliony podstron i kto miał racje :]

Dodawanie nowych stron zostalo zablokowane, takze nie masz sie narazie czym szczycic B) Kazda nowa strona dostaje 0pkt=0podstron w systemie

Szczerze watpie zeby sie zatrzymalo na 2mln skoro w ciagu 2h od wykasowania wszystkich stron taki wynik zostal osiagniety..

• Odpowiedzi 843
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Jak ktoś wcześniej zauwarzył pozostało 0,5 mln stron i przez pewien czas działało dodawanie stron (zliczali punkty) - po przekroczeniu 2 MLN zliczanie punktów zostało wstrzymane.

Linkor przez miesiące pozwalał na oszukiwanie systemu przez użytkowników po czym nagle stwierdził że jeśli czegoś nie zrobi to utonie. Zamiast poprawić błędy w oprogramowaniu właściciel poszedł po najmniejszej linii oporu i po prostu pousuwał strony - a system swoją drogą dalej można oszukiwać i nawet liczba 2MLN nie jest prawdziwym (w chwili obecnej) stanem systemu.

system dawalo sie oszukiwac od początku roku w sumie, nie od miesiąca ;)

wystarczylo dodac domene i usuną skrypt. Dlatego nie korzystałem z niego ale raczej slużył do indeksacji, gdyż jak widac chyba sporo osob tak musiała niestety robić.

Poza tym zbyt duzo viagry i oplacalo sie tylko stawiac tak kopie dmozów i inne tego typu wartościowe strony :P tak wiec może się coś zmieni ale fakt jak czegos szybko nie zrobią to linkor idzie do piachu. B)

zbyt duża konkurencja na rynku powstała w ciągu tego roku tak więc straconą pozycje będzie ciężko odpracować.

Oferuje miejsce na kilku stronach internetowym, gdzie możesz umieścić:
BANERY REKLAMOWE
ARTYKUŁY PROMOCYJNE, REKLAMOWE, INFORMACYJNE

Czemu uważasz, że Linkor dał klapsa wszystkim użytkownikom (czyt. niesprawiedliwie)? Dał kopa stronom, które na to zasłużyły, ja np. straciłam ok. 200k na dmozach, ale nie płaczę bo taka zmiana polityki systemu mi odpowiada. A bardziej wartościowych stron system nie ruszył. Mam się użalać nad gnojami, którzy zdejmowali linki zaraz po aktywacji lub w inny sposób oszukiwali użytkowników? Jak widać syf był na większości stron.

Nie płacze, bo w moim przypadku niema po czym - wręcz odwrotnie B). Liczba punktów które miałem w linkorze była podobna do Twojej więc nie było tego dużo - nie byly to jednak dmozy ani inne kopie tylko wartościowe strony które są także przyjmowane do systemów moderowanych. Druga sprawa ze punktami nikogo nie pozycjonowałem (nawet swoich stron) służyły tylko do indeksacji cześci samego zaplecza.

ale nie płaczę bo taka zmiana polityki systemu mi odpowiada

Jakiej polityki ? Przecierze ten system nie ma żadnych zasad ... o prosze i wszystko wróciło do normy ponad 218 MLN stron.

czyli jasność nic sie nie stało i pewnie nie warto sobie głowy nim zawracać.

pewnie jutro bedzie 300 mln jak przed tym całym zamieszaniem, kwestia co sie stało że były takie zmiany ??? w ilosci site, ale tego pewnie nigdy się nie dowiemy B)

Oferuje miejsce na kilku stronach internetowym, gdzie możesz umieścić:
BANERY REKLAMOWE
ARTYKUŁY PROMOCYJNE, REKLAMOWE, INFORMACYJNE

Ja przez te ostanie ruchy straciłem chyba 1 mln więc mi tak średnio te zmiany się usmiechają, ale faktem jest że teraz okaże się co tak naprawde z tego osystemu jeszcze zostało.

Wyjątkowe szkolenia o marketingu internetowym!

Współorganizowane przez

SprawnyMarketing.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności