Skocz do zawartości

Linkor.pl

adek

Rekomendowane odpowiedzi

Bardzo dobrze się stało. Linkor załatał kilka bugów, już nie można przepchnąć jednostronnicowej stronki dostając za to 100k :) Weryfikacja nadal niedoskonała, ale nie można sprawdzić wszystkiego w 1 dzień. Mam nadzieję, że wszystkie grubsze wałki poleciały i wpłynie to dodatnio na moc systemu. Przewiduję, że mimo spadku liczby punktów na kontach moc będzie przynajmniej taka sama, jak nie lepsza.

Dała matka rozum? To kombinuj.

• Odpowiedzi 843
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

uuu dzis ktos z administracji przejechał sie po moim koncie :) połowa stron wyalienowana :) ale wróciły na swoje miejsce :)

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Mi tak samo wyrzucili polowe stron, ale jak chcialem je dodac ponownie to dostaje komunikat

"Podana strona istnieje w naszej bazie.."

Tak wiec albo ktos mi podebral moje strony albo banuja w taki dziwny sposob. W kazdymr razie nie wyswietlaja mi sie zadne linki wiec to by chyba wykluczalo pierwsza mozliwosc.... Sam juz nie wiem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności