Skocz do zawartości

Linkor.pl

adek

Rekomendowane odpowiedzi

A u mnie jest cos takiego... instaluje system na stornie wszystko jest ok ale wywala komunikat, ze linkor nie zostal zainstalowany poprawnie, wymagane jest zainstalowanie systemu na wszystkoch podstronach. W tym problem ze mam zainstalowany na wszystkoch podstronach. Wie ktos co sie dzieje?

• Odpowiedzi 843
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
AQQry zapewne ten sam błąd jak czyścili linkora kilkanaście dni temu.

Wygląda tak:

W starej bazie linkora Twoja strona była dodane.

Wyczyścili kilka milionów stron (w tych czyszczonych Twoja domena również się znajdowała).

Chcesz dodać ponownie dostajesz 0 punktów.

Ot możesz sobie tą domene podpiąć pod inny system, na linkorze już nie da rady.

Da jeszcze rade.

Mialem ten sam blad. Po kilku dniach wszystko wrocilo do normay i mam znowu swoje pkty.

MG

o qrde po roku jakis admin sie odezwał

jednak ktos tam jest - teraz czekac tylko na zmiany - kwestia czy nie jest juz za późno,

jak wywala te smieci to wg mnie bedzie OK - kwestia czy im bedzie sie oplacać, ale jak sądze to cos reklamy viagry spadaja (widac po weryfikacji podstron w systemie) i chcą zachecic znowu użytkowników do powrotu (mam nadzieje ze nie po to aby te smieci sie pojawiały u nas), gdyby nie te śmieci to pewnie od razu znowu bym wrzucił kilka stronek, a tak to poczekamy na zmiany, mam nadzieje, że na lepsze :D choc pewnie kasa z pozycjonowania takich stron jest spora i ciekawe czy bedzie się im opłacać :) z tego zrezygnować.

Oferuje miejsce na kilku stronach internetowym, gdzie możesz umieścić:
BANERY REKLAMOWE
ARTYKUŁY PROMOCYJNE, REKLAMOWE, INFORMACYJNE

jeśli przepiszą go na system w pełniu statyczny, to będzie IMO ich koniec. W życiu nie dogonią linkme, a do tej pory cały ich niezły przecież power polegał na waleniu tysiącami linków rotacyjnych z milionów śmietników :D

W systemie statycznym na rezultaty czeka się zdecysowanie dłużej niż w rotacyjnych, a ja (i pewnie większość) ceni linkora głownie za możliwość uzyskania szybkich wyników.

Na sa admini ino sa.

Gdzie tutaj nawet na forum ktos cos wspomial ze krazy taka pogloska ze Linkor byl tworzony przez tych samych ludkow co Linkorn.

:]

Najlepiej przy linkorze nic nie zmieniac. Dobrze sie na tym linkuje rozne smietniska. I niech tak zostanie.

Używaj Cuilla i Hakii

NIE LINKOR i LINKORN TO nie te same osoby :unsure:

To dwie rózne grupy osób, które ze sobą nie współpracują i nie Tworzą razem żadnego systemu. Tak więc ta plotka wymieniona poniżej jest trochę nieprawdziwa.

Pozdrawiam.

Pytania odnośnie systemu LINKORNproszę zadawać na tym forum : https://www.support.linkorn.pl

Na PIO proszę nie pisać na PRIV. Proszę pisać na naszym forum.

Tak jak Kurski (ktorego osobiscie uwazam za skonczonego cymbala) podalem tylko plotke. Nie moge brac za nia odpowiedzialnosci zadnej.

:]

Używaj Cuilla i Hakii

jeśli przepiszą go na system w pełniu statyczny, to będzie IMO ich koniec. W życiu nie dogonią linkme, a do tej pory cały ich niezły przecież power polegał na waleniu tysiącami linków rotacyjnych z milionów śmietników :unsure:

W systemie statycznym na rezultaty czeka się zdecysowanie dłużej niż w rotacyjnych, a ja (i pewnie większość) ceni linkora głownie za możliwość uzyskania szybkich wyników.

Pod jakim wzgledem nie dogonia linkme bo nie bardzo jestem w stanie to sobie wyobrazic :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności