Skocz do zawartości

Linkor.pl

adek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 843
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Ha. ja dzis sprawdzam poczte.

Mail twoja strona zostala wylaczona z powodu brakow linkow bleble :)

OK linki byly dodalem strone ponownie wszystko poszlo ladnie bach 370 punktow :brawa: strona z Pr5 bardzo wartosciowa stara :D

wczesniej mialem kilkanascie K.

OK mysle usune dodam i tak 2 razy :D dalej 370 punkcikow :P

albo dostalem jakis filtr albo... cos naliczanie nie dziala :)

( PS STRONA BARDZO DUZA zaden smietnik :) )

Ktos ma podobne jazdy ?

tak,

szkoda gadac,

mysle ze moze to wynikac z wynikow uzupełniających, ale u nie sa one tylko an paru DC a linkor i tak nie zlicza :) ;(

zróbcie coś z tym ! Aaaaaa :brawa:

Pozdrawiam, (-;

www.topposition.pl - Top Position

tp468x60_banerrr.png

Tak jasne wielki czas zmian

Nic czego wczesniej nie robili

Widocznie ktos kto zarzada linkorem nie ma na to czasu albo ktos kto wymyslil nie pracuje dla tego osobnika

:]

Używaj Cuilla i Hakii

Hmmm ale z validowalem swoje strony :) no i jedno to ze na innych domenach dostalem spory przyrost punktow :brawa:

ale na tej jednej strasznie zanizone :D.... bende prubowal za kilka dni odswierzyc moze wruci do normy :D

Afaik ja dostalem maile i wylaczylo mi strone :P.... a linki byly ..... i wtedy przy ponownym wlaczeniu szlak trafil punkty :)

jaki system mocny polecacie dla wartosciowych stron

kilka duzych stron zadne smietniki wartosciowy content

pr 4 do 6 :)..... stronki kilku letnie..

jak na dobre moze wyjsc to ze wartosiowe serwisy dostaja 300 punktów, a kopie dmoza 50 000 ?

gdzie ta 1 teoretycznei ma 2x wiecej podstron ?

narazie jest linkor mocny, ale zaraz sie to zmieni, eliminując juz ponad 1/3 stron w sytemie

Pozdrawiam, (-;

www.topposition.pl - Top Position

tp468x60_banerrr.png

za strone z pr=4 dostałem więcej punktów niż pokazuje komenda site, spr 5 dc - ta sama wartość - około 39k podstron, system naliczył mi 48k

dla Twoich okien najlepsze markizy - dla wszystkich adwokat - lub książka telefoniczna - oferty różnego typu, taniej nie będzie

infobank to akurat nic niezwyklego im wyższy PR tym więcej pkt dostajesz za daną wartośc site...

A mnie na dwóch kontach nadal nie nalicza pkt :/ zawsze zero za każdą dodaną stronę :/ trochę zaczynam mieć dość linkora - zostało już w nim niecałe 50 mln podstron.

Ciekawe dokąd to wszystko prowadzi ???

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności