Skocz do zawartości

Linkor.pl

adek

Rekomendowane odpowiedzi

frozen

jak chcesz to możesz opisać swój system w tym dziale w osobnym wątku.

linor jak linkor trzeba dać im czasu żeby skończyli majstrować przy systemie to wtedy będzie można coś powiedzieć, ale dobrze nabijane punkty lecą do kosza, no i skończyły się super site po setki tysięcy punktów.

dymna.jpg

Przyjaźń psa na całe życie. ZAGINĄŁ DOM

• Odpowiedzi 843
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
frozen

jak chcesz to możesz opisać swój system w tym dziale w osobnym wątku.

Tak zrobie jak wszystko bedzie gotowe :spam:

Musielismy przeniesc systemy na inny serwer bo poprzedni troche zawodzil. Teraz czekamy juz tylko na przeniesienie domeny.

W skrócie to sa 2 systemy: jeden dla stron zwyklych i jeden dla stron erotycznych z linkami 24 godzinnymi.

Tu nie ma na co czekać, linkor umarł. To, że czasami nie wrzucał prawidłowych stronek... ok, życie, następnego dnia działało. Ale tym razem wywalił 1/4 zaplecza, na którym linkor jest zainstalowany prawidłowo i... gdy dodaję prawidłowe i zgodne z regulaminem strony system ustawia je na nieaktywne... bez żadnego komunikatu. Tak dalej pracować nie można, przydałaby się alternatywa...

Dała matka rozum? To kombinuj.

Tak dalej pracować nie można, przydałaby się alternatywa...

Tak naprawdę nie ma alternatywy. W czasach świetności był tylko linkor i ogromna przepaść, teraz gdy linko rdziała tak jak działa stał się mizernym systemem tak jak jego konkurencja.

ak dalej pracować nie można, przydałaby się alternatywa...

alternatywa chyba jest?? ja już dawno zrezygnowałem z linkora. co mi dadzą linki w dmozach które google odwiedza raz na 3 miesiące??

a systemów jest dostatek:)

Mysle ze jak pomozecie ze swoim zapleczem to znajdzie sie alternatywa z ktorej bedziecie zadowoleni :rolleyes:

www.powerlink.pl i www.eropowerlink.pl bedzie miał linki 24 godzinne - wg mnie takie daja najwiekszego kopa.

No i zapewniam ze system przez kilka miesiecy nie bedzie nic brać dla siebie tzn przez kilka miesiecy powinien byc maksymalnie mocny.

Póżniej nie ukrywam ze sama bede z nigo korzystac wiec jakis tam mały procent wezme - ale przez pierwszych kilka miesiecy stawiam tylko na rozwój systemu czyli na to by system jak najwiecej wam dawał i był maksymalnie mocny.

System juz jest gotowy tylko był problem z serwerami ovh - jestesmy w trakcie przenosin na inny serwer. Jak wszystko zostanie przeniesione to startujemy ale to kwestia dosłownie kilku dni a moze godzin.

bedzie miał linki 24 godzinne - wg mnie takie daja najwiekszego kopa.

A wg mnie linki statyczne dja bez prównania większego "kopa".

No i zapewniam ze system przez kilka miesiecy nie bedzie nic brać dla siebie tzn przez kilka miesiecy powinien byc maksymalnie mocny.

Póżniej nie ukrywam ze sama bede z nigo korzystac wiec jakis tam mały procent wezme -

Jaki "mały %" czy mógłbyś to zawrzeć w np: regulaminie, a nie potem okarze się, że 90% to twoje linki :rolleyes:.

Tu nie ma na co czekać, linkor umarł. To, że czasami nie wrzucał prawidłowych stronek... ok, życie, następnego dnia działało. Ale tym razem wywalił 1/4 zaplecza, na którym linkor jest zainstalowany prawidłowo i... gdy dodaję prawidłowe i zgodne z regulaminem strony system ustawia je na nieaktywne... bez żadnego komunikatu. Tak dalej pracować nie można, przydałaby się alternatywa...

Niedługo ma się pojawić podsystem LinkMe, dla stron, które nie łapią sie do normalnego LinkMe. Myślę, że będzie to coś wartego uwagi, zwłaszcza, że będą się nim zajmować ci sami ludzie :rolleyes:

A wg mnie linki statyczne dja bez prównania większego "kopa".

No co Ty, żadnym statycznym systemem nie wypozycjonujesz tak szybko frazy jak linkorem po przyłożeniu odpowiedniej ilości punktów.

jasne ale po co szybkość ?.

myślałem, że liczy się stabilność pozycji w jakimś dłuższym czasie np: pół roku rok.

e-banki.info a co Tobie da link na stronie "wartościowej" którą bot odwiedza raz na 3 miesiące ?

systemów jest sporo ale nie ma żadnego który miał taka moc jak linkor dawniej. sad but true

a kto powiedział że ja za wartościowe uwazam takie strony??

wartościowe to własnie takie na których boty sa cześciej niż 3 razy na miesiac(dużooo czesciej)

moze i nie ma takie który ma moc do "starego" linkora, ale żyjmy teraźniejszościa

na obecną chwile linkor jest do d***, chociazby dlatego że nie ma moderacji przy dodawaiu stron

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności