Skocz do zawartości

Linkor.pl

adek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 843
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

widze ze admin sie wypowiedziale ale nie na moje pytanie, gdyz ono jest jednym z najwazniejszych, w ciagu roku powstało tyle systemów iz mozna w nich wybierac i to ostro a ciągle powstaja nowe, tak wiec czy linkor skonczyl z linkami smieciami czy nadal sie beda pojawiac na stronach - jest to podstawowe pytanie gdyz nie wiem jakie strony mozna wrzucic do systemu - smieciowe czy dobre :)

jesli beda viagry to wiadomo smieciowe - jesli znikną to mozna pomyslec nad innymi stronami :)

Oferuje miejsce na kilku stronach internetowym, gdzie możesz umieścić:
BANERY REKLAMOWE
ARTYKUŁY PROMOCYJNE, REKLAMOWE, INFORMACYJNE

Mam takie pytanie odnośnie posiadania dużych ilości punków.

Jeżeli system dodaje naszą stronę na ok. 30 nowych stron dziennie, to przeliczając w ciągu 2 tygodni zużyje ich 14 dni x 30 punktów = 420 punktów. Admin w przytoczonym tekście mówi o posiadaniu 50 000+.

To czy będzie jakaś różnica w ciągu tych dwóch tygodni jeżeli będę miał na koncie 500 punktów a 50 000 punktów?

Linkor dziala, ale wymaga czasu. Wiekszosc ludzi pakuje strony do systemu i oczekuje wynikow w 2-4 dni. Google teraz wolniej przelicza wartosci stron www oraz ich pozycje. Wg. naszych testow na trudne slowa wystarczy 50 000+ punktow i 2tyg.

Mam takie pytanie odnośnie posiadania dużych ilości punków.

Jeżeli system dodaje naszą stronę na ok. 30 nowych stron dziennie, to przeliczając w ciągu 2 tygodni zużyje ich 14 dni x 30 punktów = 420 punktów. Admin w przytoczonym tekście mówi o posiadaniu 50 000+.

To czy będzie jakaś różnica w ciągu tych dwóch tygodni jeżeli będę miał na koncie 500 punktów a 50 000 punktów?

Linkor dziala, ale wymaga czasu. Wiekszosc ludzi pakuje strony do systemu i oczekuje wynikow w 2-4 dni. Google teraz wolniej przelicza wartosci stron www oraz ich pozycje. Wg. naszych testow na trudne slowa wystarczy 50 000+ punktow i 2tyg.

Im wiecej punktow, tym masz wieksza szanse, ze system wylosuje twoj link do umieszczenia na stronach www innych userow. Linkor nie umieszcza linkow tylko na nowych www, co 24H wszystkie strony www pobieraja od nowa wlasne bazy danych z linkami do wyswietlenia.

Linkor.pl - Najwiekszy polski system wymiany linkow. Wracamy w jeszcze lepszej wersji.

Jestem bardzo mile zaskoczony faktem że Linkor wziął się za reformę swojego systemu !!

Pozdrawiam Adminów ! ;)

Jednocześnie przydałoby się nieco więcej szczegółów na temat nowego sytemu !

Interesuje mnie kwestia podstron w systemie i ilości domen ?

Czy można liczyć na większą transparentność w tej kwestii ?

Wyjątkowe szkolenia o marketingu internetowym!

Współorganizowane przez

SprawnyMarketing.pl

Jestem bardzo mile zaskoczony faktem że Linkor wziął się za reformę swojego systemu !!

Pozdrawiam Adminów ! :)

My tez pozdrawiamy.

Jednocześnie przydałoby się nieco więcej szczegółów na temat nowego sytemu !

Interesuje mnie kwestia podstron w systemie i ilości domen ?

Czy można liczyć na większą transparentność w tej kwestii ?

Nowy system wyszedl juz z fazy beta testow, czekamy na nowa grafike i niedlugo bedzie wielka premiera + bonusiki dla userow linkora, ktorzy zdecyduja sie wspierac nowy system ;)

Linkor.pl - Najwiekszy polski system wymiany linkow. Wracamy w jeszcze lepszej wersji.

A ja mam troche inne pytanie dot. linkora - co jakis czas przewijaja sie wiadomosci, ze ktos chce kupic/sprzedac punkty linkora - jednak (o ile dobrze mi wiadomo) linkor nie ma opcji 'przelewania' punktow. W takim razie jak sie odbywa taka transakcja przekazywania punktow?

W takim razie jak sie odbywa taka transakcja przekazywania punktow?

Najczęstszym (tak mi się wydaje) sposobem jest podanie adresów stron lub danych do konta.

Ale oczywiście admini mogli by coś takiego zrobić jak przekazanie punktów, gdzie wlaściciel domen miałby opcje ustawianie czasu na jaki punkty maja byc na innym koncie.

Fotografia ślubna: www.marcindrechna.com

Pomyslcie nad taką opcją przelewania punktów z jednego konta na drugie konto to da Wam zwiekszenie userów bo umożliwi jakąś tam kontrole kupującego nad punktami (nie bedzie zmuszało sprzedającego do udostępniania swojego konta)

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Pomyslcie nad taką opcją przelewania punktów z jednego konta na drugie konto to da Wam zwiekszenie userów bo umożliwi jakąś tam kontrole kupującego nad punktami (nie bedzie zmuszało sprzedającego do udostępniania swojego konta)

Wpisane na liste TODO :pisze:. Mam nadzieje, ze nasz team developerow szybko doda w/w opcje. Jeszcze jakies pomysly na usprawnienia ?

[...]bo chyba twórca webcenter by się zalogował na swoje konto.

Może zapomniał hasła :pisze:

Proszę nowych adminów o wyjaśnienie, na jakiej podstawie naliczane są teraz punkty w systemie.

"bytka abo ne bytka to je zapytka" - W. Shakespeare ;)

Niekończąca się impreza ;) ... wątroba zaleczona :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności