Skocz do zawartości

Linkor.pl

adek

Rekomendowane odpowiedzi

Typowe nastawienie polaka, sorry. Wartosciowe serwisy to wszelkie sklepy, fora i inne systemy z unikalna trescia. Kopie dmozow, biblii, wiki i inne automatyczne twory ida do kosza. PR, site i BL sie beda liczyc.

A co z katalogami ?

• Odpowiedzi 843
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

nowy system to nowy system ale nie linkor, ten temat dotyczy linkora.

powodzenia z nowym systemem ale jakoś nie rozumiem logiki dodawania wartościowych stron do systemów. z systemów się linkuje do wartościowych stron nie pozwiliłbym sobie na to żeby mieć sklep czy jakaś komercyjną stronę z podpiętym systemem ... szkoda kasy IMHO na taki system wydawać.

dymna.jpg

Przyjaźń psa na całe życie. ZAGINĄŁ DOM

i jak tu się nie zgodzić z jimmim ?? nikt przy zdrowych zmysłach nie doda, katalogi verboten ? subiektywny system pkt = mała ilość stron w systemie = mała siła systemu i kółko się zamyka.

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

a naliczanie punktów za strony nowo dodane bo to zaczyna być smiechem na sali, stronki które według dawnych zasad powinny dostać koło 90K dostają 10 czasami 12 punktów.

no i forum to mogło by ściągnąć baze uzytkowników z linkora bo tak to jest juz zupełnie bez sensu i jak widać nikt jeszcze nic nie napisał. Panowie do roboty szkoda systemu

dymna.jpg

Przyjaźń psa na całe życie. ZAGINĄŁ DOM

linki się wyświetlają - mail - brak - aktywuj ręcznie - strona, która miała poprzednio 50k - dostaje -12 :D - usunięta - dodana - twoja strona istnieje w naszej bazie - zabrana - wrzucona do konkurencji - i tak za chwile zostanie 100 stron i koniec linkora

dla Twoich okien najlepsze markizy - dla wszystkich adwokat - lub książka telefoniczna - oferty różnego typu, taniej nie będzie

Przyznam sie że już nie mam czasu sily i cierpliwości walczyć z linkorem. Uważam go nadal za najlepszy system ale ... Mam z 50 qlwebów, no i dużo czasu to zajmuje, ta walka... dodajesz stronke jak już pisane, biała strona, lub strona juz istneje w naszych zasobach, lub daje 10 punktów zamiast 20 tys. lub daje zero potem kasujesz dodajesz ponownie -daje 10 tys. strasznie długo idzie sprawdzenie, potem setki maili że spider nie znalazł linkora na podstronie potem ...

Przeczekam na linkujpro, a jak się naprawi wróce. Szkoda tylko że tak fajny system, i takie śmieszne usterki nie mogą naprawić. Przeczekam na linkujpro.

właśnie dostałem 80 maili, że nie znalazł linków - zabieram zabawki - pół wrzucę w linkuj, a pół do livelink, przecież to paranoja - oczywiście linki dalej się wyświetlają

dla Twoich okien najlepsze markizy - dla wszystkich adwokat - lub książka telefoniczna - oferty różnego typu, taniej nie będzie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności