Skocz do zawartości

Linkor.pl

adek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 843
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Też się z tym zgadzam, naliczanie punktów nie jest jeszcze najlepsze, no i to blokowanie cudzych stron. Trochę mnie to dziwi, że zamiast poprawić kilka błędów w Linkorze, który wg mnie ze względu na dużą ilość stron móglby byc najlepszym systemem to autorzy biorą się za kolejny system.

e tam - prawidłowe serwisy wyleciały (przynajmniej mi) - często usunięcie i brak możliwości dodania - strona istnieje w naszej bazie, lub 10 punktów za serwis, lub to dzisiejsze spostrzeżenie - brak linków na twojej stronie - z 1 walczyłem prawie godzinę

dla Twoich okien najlepsze markizy - dla wszystkich adwokat - lub książka telefoniczna - oferty różnego typu, taniej nie będzie

e tam - prawidłowe serwisy wyleciały (przynajmniej mi) - często usunięcie i brak możliwości dodania - strona istnieje w naszej bazie, lub 10 punktów za serwis, lub to dzisiejsze spostrzeżenie - brak linków na twojej stronie - z 1 walczyłem prawie godzinę

Zamiast tu pisac o problemach z linkorem, zapraszam na forum supportu https://www.linkor.pl/forum/ . Chetnie usuniemy wszystkie napotkane bledy.

Linkor.pl - Najwiekszy polski system wymiany linkow. Wracamy w jeszcze lepszej wersji.

Żartujesz - jak wysłać posta, gdy nie można się zarejestrować na forum ? A jest to wymagane. Wiec ludzie piszą tutaj.

Pod FF - " Wprowadzony kod potwierdzający jest nieprawidłowy" - Nie widać kodu do wpisania.

Oprócz tego kiszka:- wykasowałem na próbę stronę i dodałem ją ponownie i otrzymałem komunikat:

"Podana strona https://domena.pl istnieje w naszej bazie.." - chyba, że ktoś wyprzedził mnie o 1,5 s :)

Dalej:

Problem z aktywacją stron, które były aktywne i nadal są - system twierdzi co innego i dalej kiszka.

Ot - Tyle.

Edit:

Za 7- razem zaskoczyło - strona aktywowana - no proszę, już nie kiszka tylko lipa "...w jeszcze lepszej wersji."

Największą głupotą jest uczenie się tego, co potem trzeba zapomnieć [...]
- Miarą mówcy nie jest ten kto mówi, lecz ten co słucha [...] / Platon (ok. 437 - 347 p.n.e.)

Drogi wszechświecie, przestań no lecieć w kulki!

Mimo dokładnego opisania problemów na PW, zgodnie z ustaleniami, do dzisiaj nie dostałem konkretnej odpowiedzi. System nadal nie łyka prawidłowych stron, co w konsekwencji przyspiesza decyzję wielu osób o rezygnacji z niego. Osoby zarządzające zachowują się w sposób niepoważny, a już szczytem wszystkiego jest zaproszenie na niedziałające forum. Mam nadzieję, że poprawicie te wałki w ciągu najbliższych dni, cierpliwość ludzka ma swoje granice. Bez ludzi i stron system umrze... i już wcale nie jest do tego tak daleko.

Dała matka rozum? To kombinuj.

dla mnie linkor już jest trupem:

1. ciagłe i nieustające problemy z dodaniem strony

2. usuwanie stron poprawnych

3. mozliwośc oszukiwania systemu (sam mam kilka k pkt z nie moich stron)

4. błedne zliczanie podstron, za duże strony dostaje kilka/kilkanascie pkt

5. zanik podstawowej przewagi linkora nad konkurencją - ilośc podstron 34M (linkMe - 23M linkORN - 11M, razem mają więcej)

6. w związku z pkt 5 zanik również "mocy" systemu

jeszcze pare powodów dla których linkor jest trupem by sie znalazło.

ja przestałem już użerać sie z linkorem, mamy kilka konkurencyjnych serwisów które mają moc wyższa niż linkor, gdyby nie fakt że kilka moich pkt jest jeszcze w sprzedaży to wogóle zapomniał bym o tym systemie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności