Skocz do zawartości

Linkor.pl

adek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 843
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

A no własnie...prosze się pochwalić, czy ktoś zauważył gwaltownne "polepszenie" skutków korzystania z linkor?Mam teraz zbyt mało punktów żeby to ocenić. uciekłem z qlwebami do linkujpro.

niekiedy trzeba dodać i usunąc strone kilka razy, wygląda to tak, jakby sprawdzane były rózne dc - wczorajszy przykład: 10 - usunięta, i tak 4x ( w międzyczasie strona istnieje w naszej bazie) - 6 dodanie dostała 28k, czyli prawie tyle ile ma

dla Twoich okien najlepsze markizy - dla wszystkich adwokat - lub książka telefoniczna - oferty różnego typu, taniej nie będzie

Teraz linkor przeliczając punkty pokazuje totalne bzdury :/ :/ za strony po kilkadziesiąt tysięcy podstron potrafi dać kilkaset pkt prawdopodobnie jest to spowodowane pobieraniem sitów z jakiegoś "badziewnego" DC.

To wszystko bardzo źle wróży na przyszłość :/

Edyta: Infobank masz racje dodanie strony kilka razy czasem pomaga...

o, i moja stronka w czołówce. Chociaż na to hasło jestem w topie:) Moze i na tą fraze złapie filtra?:)(

cuda na patyku, ja juz nie mam tam stron, bo nie che mi sie dodwac caly czas, poprawnie dzilajacych storn codziennie :/ (tj po ich usunieciu z systemu poprzez rzekomo brak linków...)

Pozdrawiam, (-;

www.topposition.pl - Top Position

tp468x60_banerrr.png

Mam trzy strony w linkorze: na jednej

Linkor.pl Linkor.pl Linkor.pl Linkor.pl Linkor.pl zaindeksowane trzy dni temu, ale cienko - nie ma mnie w 500-ce na frazę. :D Na pozostałych dwóch błędy w kodowaniu polskich znaków w linkach.

Miło było, ale sie skończyło. A ten nowy to już działa?

Eksperyment Discover.pl

Juz jestem, musialem sie odciac na 7 dni od kompa. Postaram sie jutro odpisac na wiekszosc problemow. Bledy w dzialaniu linkora przekazalem do programistow.

miejmy nadzieje ze ekipa programistow tym samym tez sie nie odcieła ;)

Pozdrawiam, (-;

www.topposition.pl - Top Position

tp468x60_banerrr.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności