Skocz do zawartości

Linkor.pl

adek

Rekomendowane odpowiedzi

Forum to mały pikuś, to " Linkor.pl Linkor.pl Linkor.pl Linkor.pl Linkor.pl" jest problem

To sie pojawia, kiedy skrypt linkor nie moze skomunikowac sie z serwerem i pobrac linkow. Wszystkim, ktorym sie pokazuje taki blad, prosze o PW z namiarami na wasze strony.

Jezeli chodzi o nieprawidlowe naliczanie punktow: Linkor pobiera ilosc stron z google.com, nie korzystamy z jednej DC.

Linkor.pl - Najwiekszy polski system wymiany linkow. Wracamy w jeszcze lepszej wersji.

• Odpowiedzi 843
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Mam 2 pytanka odnośnie linkora:

1. Czy jeżeli na mojej stronie stronie wyświetlają się linki: Linkor.pl Linkor.pl Linkor.pl Linkor.pl Linkor.pl to znaczy, że moje linki też się nie wyświetlają u kogoś na stronie, czy tylko kogoś linki nie wyświetlają się u mnie?

2. Zwiększył się site mojej strony i chciałbym go przeliczyć, żeby był większy. Czy jeżeli skasuję stronę i dodam ją ponownie to nie wpłynie to źle na wyświetlanie moich linków, czy nie będą one dodawane od zera? Bo w: Wykorzystane punkty i Pobrany te wartości się pewnie wyzerują.

Dzięki!

A ja dziękuję Adminowi linkora za reakcję i mam nadzieję że niedługo dodawanie nie swoich stron się skończy. Złodziejstwo i cwaniactwo w każdej formie trzeba tępić :)

Powinna być możliwość dodawania tylko aktywnych stron. Najpierw instalujemy system, a potem dodajemy w bazie.

PS.

Mam nadzieję że czyta to ten pajac który właśnie stracił ~130tys nie swoich punktów :>

Postanowiliśmy nie zmieniać Linkora z systemu dynamicznego na statyczny. Od 7-8 miesięcy współpracujemy z ekipą 20 programistów php, asp, java oraz 3 specjalistów SEO z USA w celu stworzenia nowego systemu wymiany reklam. Filozofia działania nowego systemu jest całkowicie unikalna, nie spotykana w innych tego typu rozwiązaniach. Premiera powinna nastąpić w najbliższych tygodniach.

no i... nic w tym temacie?

Używaj Cuilla i Hakii

próba dodania dzisiaj strony na wszystkich dc ma nie mniej niż 18k - największa liczba (1 godzina - pró:D - punktów - 820 :D - strona w u konkurencji

dla Twoich okien najlepsze markizy - dla wszystkich adwokat - lub książka telefoniczna - oferty różnego typu, taniej nie będzie

Postanowiliśmy nie zmieniać Linkora z systemu dynamicznego na statyczny. Od 7-8 miesięcy współpracujemy z ekipą 20 programistów php, asp, java oraz 3 specjalistów SEO z USA w celu stworzenia nowego systemu wymiany reklam. Filozofia działania nowego systemu jest całkowicie unikalna, nie spotykana w innych tego typu rozwiązaniach. Premiera powinna nastąpić w najbliższych tygodniach.

no i... nic w tym temacie?

System juz na ukonczeniu, ciagle trwaja testy + drobne zmiany w szacie graficznej.

Linkor.pl - Najwiekszy polski system wymiany linkow. Wracamy w jeszcze lepszej wersji.

Linkor juz sam przechodzi siebie wyrzuca dmozy bo sie przestarszył bo ktoś

napisał ze dmozy są bee. System wczesniej je akceptował ludzie stawiali a teraz

moga sobie wyrzucic do śmieci. To wszystko pokazuje tylko jak ktos niedorosły zaczął

zarzadzac systemem na którym wcale sie nie zna . Jest niekosekwentny a

niekonsekwentny partner jest niestabilny ....

...nic nie dzieje się bez przyczyny...

Od 7-8 miesięcy współpracujemy z ekipą 20 programistów php, asp, java

biorąc pod uwagę jak trudno obecnie zatrudnić w Polsce dobrego kodera, to pewnie tania załoga z Ukrainy :rolleyes: ale czemu nie...

ps. dziekuje za wywalenie 200k punktów z dobrych stron - to mi pomogło w podjeciu ostatecznej decyzji. żenada.

To już załosne ze własciciel nie szanuje innych i nie zna sie na pozycjonowaniu.

Linkor leży i kwiczy - to jedyne określenie...

1. Punktów źle nalicza,

2. mimo poprawnej instalacji stwierdza, że nie ma linków linkora,

3. usuwa strony, które od dawna siedzą w linkorze

Panie Linkor no myślałem, że mam do czynienia z profesjonalizmem ale widze, że nie macie pojęcia o systemach wymiany linków , wróże już tylko równie pochyłą niestety.

PS.

odkupię od Was 25% stanu osobowego tych programistów albo cały ten Wasz system, jeżeli jesteście zainteresowani to prosze o kontakt na pw. Gwarantuje że nie bede potrzebował 7-8 miesięcy.

PS.2

obawiam się, że Wasz przypadek będzie case study pt. "jak zarżnąć najskuteczniejszy i najstarszy system wymiany linków amatorszczyzną" :rolleyes:

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności