Skocz do zawartości

Linkor.pl

adek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 843
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

ja to mam słabe serce, już wole nie zagłądać do systemu i nie logować się i maili z niego zaznaczyłem jako spam. (dzięki gmail)

Nie wiem czy przypadek, czy szczescie, czy cos zrobili, ale dodalem przed chwila ponownie strone ktora wczesniej dostala dokladnie 260pkt i za pierwszym razem naliczylo mi teraz prawie 5k punktow...nawet wiecej niz sie spodziewalem ze bedzie.

coś zrobili i chyba coś popsuli - strona - brak linków (które są i się wyświetlają) - ponowne dodanie strony - punkty jak site w google po ponownym kliknięciu - ale komunikat strona nieaktywna - aktywuj

dla Twoich okien najlepsze markizy - dla wszystkich adwokat - lub książka telefoniczna - oferty różnego typu, taniej nie będzie

No faktycznie...nadal cyrki...probowalem dodac kolejne strony i albo ze strona jest juz w bazie albo przyznawalo smiesznie mala ilosc punktow.

Zapraszam na forum linkora: https://www.linkor.pl/forum/. Tam zglaszajcie bledy w dzialaniu systemu, bedziemy je sukcesywnie naprawiac.

Linkor.pl - Najwiekszy polski system wymiany linkow. Wracamy w jeszcze lepszej wersji.

Nowy bajer na Linkor.pl:

Dodaliśmy nową funkcje w panelu stron www użytkownika. Funkcja “crawler / robot log” pokazuje log obrazujący działanie robota Linkora na danej stronie www. Powinno to pomóc skutecznie namierza podstrony, które nie posiadają poprawnie zainstalowanego systemu Linkor.

Komentarze dot w/w funkcji proszę zgłasza na naszym forum: https://www.linkor.pl/forum/viewforum.php?f=5

Linkor.pl - Najwiekszy polski system wymiany linkow. Wracamy w jeszcze lepszej wersji.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności