Skocz do zawartości

Linkor.pl

adek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 843
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Mam nadzieję, że wasz robot już nie przedstawi się jako Googlebot z domeny nie należacy do G?

I że nadal nie zignoruje robots.txt?

Bo z takich ustawien jak przedtym każdy pokemon miał zaproszenie spróbować swoich umiętności "poł-hakerskich" - zbieranie punktów linkora

Ładnie klikam na link pojawia mi sie okno

Brak danych

Popracujcie nad "nowością" a potem ją udostępniajcie

Brak danych, czyli robot ostatnio nie byl na twojej www. Daj nam troche czasu na aktualizacje danych.

jak nie!

A mejla dostałem, że nie ma linków na jakiejś podstronie :/

sygnaturka.png

a jakie ma znaczenie ile masz situ w linkorze skoro linkor to przede wszystkim spamy i śmieciarskie katalogi czyli to co aktualnie dostaje po du**e od googla. Raz że nie wyświetla poprawnie linków a dwa, że jak już je wyświetla to na jakiś nic nie wartych podstronach w suplementalu.

luq -- dobrze powiedziane BYŁ SKUTECZNY

w chwili obecnej z uwagi na bajzel jest wg mnie do niczego ponadto googiel sie zmienia i przez ten rok zaszly zmiany jak ten system nie dzialał

jest duzo innych systemów które spełniaja jego role i to dośc dobrze ze nei trzeba sie martwic ze np. system nie znajduje skryptu czy cos tam, nie wiem jak mozna było taki system rozwalić w drobny pył i puścic go w nicoś.

Nie potrzebował on zmian tylko nie trzeba było w nim grzebac i wywalic wiagry a jego renoma robiła swoje :soczek:

Oferuje miejsce na kilku stronach internetowym, gdzie możesz umieścić:
BANERY REKLAMOWE
ARTYKUŁY PROMOCYJNE, REKLAMOWE, INFORMACYJNE

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności