Skocz do zawartości

Linkor.pl

adek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 843
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Witaj,

Informujemy, ze podczas sprawdzania poprawnosci instalacji systemu Linkor

na twojej stronie www, nasz robot nie odnalazl linkow z systemu Linkor na

nastepujacej podstronie www:

Punkty uzyskane za w/w strone zostaly usuniete z twojego konta. Zapraszamy

na https://www.linkor.pl w celu recznej aktywacji twojego serwisu www.

z powazaniem,

https://www.linkor.pl - Darmowy i otwarty projekt skutecznej promocji

serwisw internetowych.

Pomijając literówki, na cholerę mi komunikat bez adresów moich stron ? Kolejny bug do kolekcji...

Dała matka rozum? To kombinuj.

Krzysiu masz w tytule emaila, ale to nie zmienia postaci że jest błąd. Ludzie dajcie sobie spokój z emocjonowaniem się czy linkor pobiera czy nie, niech ktoś zarejestrowany na ich forum tam zapyta oficjalnie co to za bug i jakie super ulepszenie. BTW sprawdzaliście na swoich stronach aktualizację pliku ?

dymna.jpg

Przyjaźń psa na całe życie. ZAGINĄŁ DOM

ktos wierzy w te podstrony ?

https://www.google.pl/search?q=site%3Apl

JA ;) ale nie chce mi się tlumaczyć dlaczego B)

No to ok, w podstrony wierzysz, a wierzysz w to ze system zyskał 60 min podstron w 2 dni ?

chyba ze sie bedziemy domyslac kto dodal w ciągu 2 dni dodał 60 milionów podston do linkora Marcinie ;)

Pozdrawiam

aha mowimy tu o prawdziwych podstronach a nie cloakingu, dodaniu domen bez www i innych metodach oszukiwania ;)

Pozdrawiam, (-;

www.topposition.pl - Top Position

tp468x60_banerrr.png

Faktycznie cud, linkor zaczyna się naprawiac, nawet nalicza dobrze punkty, trzeba szybko wracać :)

Pięknie, ożesz, pięknie daje punkty, ale, niestety system czasami ladnie potrafi sie zawiesić.

Linkor.pl a doczekamy się kiedyś, "podana strona znajduje się w systemie" od 4 tygodnii lecą do was zapytania i nie potrafisz odpowiedzieć, czyżby ten sztab 20 programistów i 3 speców od SEO nie potrafił zrobić 1 zmiennej, w której jeżeli doda się strone do systemu i przez 15 minut nie zostanie aktywowana to automatycznie jest kasowana z systemu?

Szlag mnie trafia, jak każda z moich 150 stron pokazuje "strona znajduje się już w systemie".

Sądzę, że większość osób ma takie problemy, zróbcie w końcu coś z tym, a nie lejecie wode i udajecie że nic się nie stało.

TYLKO WASZ SYSTEM MA TAKI BŁĄD!

WYZNAWCY POZYCJONOWANIA

PROPONUJE WAM SKUTECZNĄ ALTERNATYWĘ

Pozycjonowanie dla każdego

Hehe gotuje Pozycjonerów wkrótce

Nie pozycjonuje stron nikomu więc nie mam interesu w opowiadaniu bajek.

hehe

nie potrafił zrobić 1 zmiennej, w której jeżeli doda się strone do systemu i przez 15 minut nie zostanie aktywowana to automatycznie jest kasowana z systemu?

Jedna zmienna nie zalatwi sprawy. Pracujemy nad systemem, gdzie uzytkownika ma 24h na aktywowanie strony www. Brak aktywacji w okresie 24h oznacza wykasowanie strony.

Linkor.pl - Najwiekszy polski system wymiany linkow. Wracamy w jeszcze lepszej wersji.

To miło z waszej strony, że w końcu nad tym pracujecie, ale według mnie 24h to stanowczo za dużo.

Na instalacje linkora dla "total pokemona" powinna wystarczyć max 1 godzinka.

24h to zawsze można sobie wybrać np. 18:00 i każdego dnia dodawać kilka stron konkurencji, która chciałby podpiąć linkora na swojej stronie.

A najlepszym sposobem to by było jakbyście zrobili w taki sposób, że najpierw trzeba zainstalować linkora, a dopiero poźniej dopisać do systemy i w momencie kiedy strona jest dodawana do systemu, robot sprawdza czy strona ma potrzebne pliki, jak nie ma to automatycznie jej nie dodaje.

Marzenie i nie da się wydymać wtedy konkurencji, a z niecierpliwością czekam aż to wprowadzicie, a jeszcze lepiej jak nieaktywne strony teraz jak są w systemie to automatycznie wykasować, pomyślcie nad tym też, bo jakoś ten problem trzeba rozwiązać.

Czekam aż to naprawicie i przychodzę z zapleczem do was :rolleyes:

WYZNAWCY POZYCJONOWANIA

hehe

To miło z waszej strony, że w końcu nad tym pracujecie, ale według mnie 24h to stanowczo za dużo.

Na instalacje linkora dla "total pokemona" powinna wystarczyć max 1 godzinka.

24h to zawsze można sobie wybrać np. 18:00 i każdego dnia dodawać kilka stron konkurencji, która chciałby podpiąć linkora na swojej stronie.

A najlepszym sposobem to by było jakbyście zrobili w taki sposób, że najpierw trzeba zainstalować linkora, a dopiero poźniej dopisać do systemy i w momencie kiedy strona jest dodawana do systemu, robot sprawdza czy strona ma potrzebne pliki, jak nie ma to automatycznie jej nie dodaje.

Marzenie i nie da się wydymać wtedy konkurencji, a z niecierpliwością czekam aż to wprowadzicie, a jeszcze lepiej jak nieaktywne strony teraz jak są w systemie to automatycznie wykasować, pomyślcie nad tym też, bo jakoś ten problem trzeba rozwiązać.

Czekam aż to naprawicie i przychodzę z zapleczem do was :rolleyes:

A co bedzie jak robot linkora o 2 w nocy natknie sie na jakis problem na twoich 150 www, deaktywuje ja, a nastepnie po 15min wykasuje 150 stron ?

Linkor.pl - Najwiekszy polski system wymiany linkow. Wracamy w jeszcze lepszej wersji.

Kwestia aktywacji strony powinna być szybka, kwestia poźniejszych aktualizacji punktów, site, pr i innych bajerów może być nawet raz na tydzień, dobrze wiesz, że największym problem jest to że można sobie zablokować konkurencje.

WYZNAWCY POZYCJONOWANIA

hehe

No dobrze, a jak wygląda teraz sprawa jak ktoś ma sobie w panelu wpisane 300 stron i wszystkie są nieaktywne, możecie zrobić czyste?

WYZNAWCY POZYCJONOWANIA

hehe

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności