Skocz do zawartości

Linkor.pl

adek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 843
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Nowina to w takim razie skąd ta kopia co dałem wyżej

i skąd te strony

https://www.google.pl/search?sourceid=navcl...epl+linkor%2epl

a z kopii to zerknij bo całkiem aktualne:

KOPIA 11 maja - dzisiaj mamy 12.

https://209.85.135.104/search?q=cache:c0Nff...;cd=3&gl=pl

I to jest dobre wyświetlanie linków ;)?

A swoją drogą to widze ;) ze ludzie to walą linków

"Autogiełda Mieszkania Darmowe ogłoszenia Wypracowania Tanie kwatery Tworzenie stron www Randki Porady prawne Wizytówki internetowe Wymiana linkami Automated links exchange Katalog stron www Directory Katalog Stron Volkswagen Golf Linkor.pl Linkor.pl Linkor.pl Linkor.pl Linkor.pl praca w internecie, praca bez wysilku | nieruchomosci poznan | Kredyt dla Ciebie | Internet | Sex shop internetowy | bukmacher | Tłumacz Języka Rosyjskiego | joefwefwef | Księgarnia Internetowa Poliglota | szablony | WebSearching | Anonse towarzyskie | Opisy Na GG | stromag | Sklep BDSM "

To wlasniie w tej kopii ;) chyba ma ktoś mase systemów na stronie 45 linków OUT w stopce..

No i swoją drogą jak to zmniejsza strasznie wartość linków i moc systemu.

oraz posypało się naliczanie punktów za strony - próba dodania nowych stron z site około 20.000 każda - punktów =0

dla Twoich okien najlepsze markizy - dla wszystkich adwokat - lub książka telefoniczna - oferty różnego typu, taniej nie będzie

Szook oni zawsze mieli problemy, które wcześniej czy później ktoś tam rozwiązuje.

Nie wiem czy to Piotr Smirnoff (webcenter) czy już nie, ale fakt jest faktem.

Tak czy owak system jest wciąż skuteczny, ale trzeba umieć się nim posługiwać.

Jak może być skuteczny skoro nie wyświetla linków na stronach.... trochę logiki....

U mnie na stronach jest albo linkor.pl zamiast linków albo:

Your browser sent a request that this server could not understand.

The request line contained invalid characters following the protocol string.

To drugie nie wiem skąd się wzieło :/ może trzeba przeinstalować linkora na stronach - miał ktoś podobny problem ??

Edyta: System był dobry i skuteczny dopóki zajmował się nim Webcenter.... teraz ma już go kto inny

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności