Skocz do zawartości

Linkor.pl

adek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 843
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

byc moze post winien znalezc sie tutaj w tym towpicu

teoria ciekawa ale czy wlasciwa musialby ktos odpowiedziec co swoja strona pozycjonuje tylko przy pomocy linkor bez wspomagania katalogami czy innymi systemami.,

Oferuje miejsce na kilku stronach internetowym, gdzie możesz umieścić:
BANERY REKLAMOWE
ARTYKUŁY PROMOCYJNE, REKLAMOWE, INFORMACYJNE

teoria ciekawa ale czy wlasciwa musialby ktos odpowiedziec co swoja strona pozycjonuje tylko przy pomocy linkor bez wspomagania katalogami czy innymi systemami.,

kiedyś robiłem teścik linkora nawet podawałem newsy odnośnie pozycji na forum. Fraza ,,kosmetyki" wydaje się być dosyć konkurencyjna:

https://www.google.pl/search?hl=pl&q=kosmetyki&lr=

Moja stronka e-kosmetyki.com.pl jest ok 4 miesięcy na 2 pozycji bez żadnych wahnięć. 80% linków to linkor, reszta słabiutkie katalogi. Strona po ,okatalogowaniu" była gdzies na 4 ,5 podstronie wyników, po dopaleniu linkorem jest tu gdzie jest.

Nie powiem ile punktów na to przeznaczyłem bo to nie istotne, ważne jest to że hipoteza dira nie jest prawdziwa.

Mam kilka tego typu stronek ale frazy nie są tak popularne dlatego to podałem jako przykład

• 3 tygodnie później...

Natomiast prawdziwe jest ze coraz częściej zamiast linków rotacyjnych w linkor wyswietla sie linkor linkor linkor linkor linkor i jak najbardziej coraz częściej są to linki stałe :)

Sklep dla sportowców w którym znajdziesz Odżywki oraz suplementy diety dla sportowców, sprzęt siłowy i fitness oraz akcesoria do sportów walki i treningowe Hurt-Detal. Szybka wysyłka na terenie polski i za granicę.

Sklep producenta sprzętu siłowego, fitness oraz akcesoriów do sportów walki. Wysoka jakość, przystepne ceny :)

• 1 miesiąc temu...

Imo coś sensownego zaczyna się dziać przy minimu kilkunastu, kilkudziesięciu tys pkt na frazę.

Zaznaczam że moge się mylic bo linkora używam bardziej di indeksacji niż do pozycjonowania.

Ile trzeba mieć minimum punktów w linkorze, aby były jakieś efekty - powiedzmy na średnio trudne hasła?

odpowiedz możesz dostać w stylu: trzeba średnio dużo punktów.

Co znaczy ,,jakieś efekty"

Co znaczy średnio trudne frazy?Dla kogo one są średnio trudne?

Samym linkorem nie wypozycjonujesz nic nawet milionem punktów

Widzę, że rozbieżność jest bardzo duża, Nimkowi wystarczy kilkanaście tysięcy pkt, natomiast Adkowi i milion za mało...

źle rozumujesz, zadałeś zbyt ogólne pytanie. Tak samo mozesz zapytac ile kosztuje wypozycjonowanie sredniotrudnej strony

Ok, postawię to pytanie inaczej. Ile trzeba dać minimalnie punków aby były szanse na to by googlarka zaczęła widzieć linki przydzielne przez linkora. Nie chodzi o to by pokazały się po komendzie link:

Wiadomo, że ilość czy częstotliwość przydzielania linków zależna jest od ilości pkt.

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności