Skocz do zawartości

Linkor.pl

adek

Rekomendowane odpowiedzi

Juz ponad 1,000,000 ....a ile bylo na poczatku ?I w jakim tempie "rosnie konkurencja" na ta fraze ?

Pewnie teraz juz lepiej wrzucic strone np w livelinka gdzie dostane 1000pkt za nia zamiast 6tys w linkor...ale skutecznosc bedzie wieksza...

• Odpowiedzi 843
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
lol, jemu nie o to chodziło chłopie, tylko pokazał na ilu stronach sie linkor źle wyświetla :]

Lol chłopie Ty serio myslałes ze mi chodził o to ze to oblegana fraza ?

he he dobre, przeciez to był zart.. jak ktos mogl tak pomyslec jak Ty

Przeciez ja dokłodnie chciałem to zaznaczyc za az na 1,150,000 stron linkor wyswietla się z błedem i ten system robi sie g... warty.

Jest jeszcze mase stron gdzie nie wyswietla sie zamiast linków: Linkor.pl Linkor.pl Linkor.pl Linkor.pl a bład bazy taki jak podaje ponizej

Wiec tak naprawde własciwych linków z systemu nie ma na znacznie wiecej ilosci stron niz na 1,150,000.

Mozna powiedziec ze straty sa duze...

"Got error 28 from storage engine Query failed : SELECT * FROM `linkor_links` WHERE active = "1" AND mainweight != 0 AND (uid = '309' OR uid = '1') ORDER BY Rand()*(1/mainweight) LIMIT 60 Query failed : SELECT * FROM `linkor_links` WHERE active = "1" AND................"

Pozycjonowanie stron, skuteczna reklema internetowa poprzez pozycjonowanie stron.

Zapraszamy na skuteczne pozycjonowanie strony.

Query failed : INSERT INTO `linkor_crawler_log` (`id`, `sid`, `url`, `var`, `value`) VALUES ('', '144636', 'https://www.xxxx.pl', 'Domena%3A+', 'http%3A%2F%2Fwww.xxxx.pl') -> Incorrect key file for table 'linkor_crawler_log'; try to repair it

CO moge zrobic bym mogl dodac swoja stronke do linkora?

Jednego nie rozumiem

Kiedys Linkor zostal sprzedany ale widze dla kompletnych ladnie mowiac nieznawcow, ten kto tym zarzadza naprawde kaszani ostro system.

Maja z tego kase bo pewnie korzystaja z pomocy systemu do pozycjonowania swoich stron ale cos nie za bardzo potrafia calym systemem zarzadzac

Używaj Cuilla i Hakii

Faktycznie nie ma co trzeba zmieniać system na jakiś inny ;P

Dzisiaj w linkorze ujrzałem fajny wynik z 200k punktów zostało 60k xD Wywaliło kilka domen xD A przy aktywacji bład ;P

Całe szczescie że moja konkurencja tez korzysta z linkora :)

Michał Kryński
Zapraszam na moje forum akwarystyczne  ;-) 

Linkor częsciowo ruszył ;D

Nie wywala już błędów na stronie i nawet linki się zmieniają ;D

Jerdyny mankament to to ze nie działa dodawanie stron xD

Query failed : DELETE FROM `linkor_crawler_log` WHERE sid = 'xxxxx' -> Can't open file: 'linkor_crawler_log.MYI' (errno: 145)

No ale widac że coś robią ponieważ wcześniej był inny bład ;P

Michał Kryński
Zapraszam na moje forum akwarystyczne  ;-) 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności