Skocz do zawartości

Linkor.pl

adek

Rekomendowane odpowiedzi

dużo userów = dużo anchorów a miejsc do wyświetlania linków tyle samo (pisze o pierwszych kilkunastu/kilkudziesięciu podstronach, które przez boty odwiedzane są najczęściej).

Efekt: zapychanie systemu i coraz mniejsza skuteczność....

Sprostowanie dużo userów = dużo domen w systemie , user musi posiadac PKT zeby wyświetlic linki

podstawowy błąd to właśnie takie rozumowanie....

i chyba już wszystko jasne ;)

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

• Odpowiedzi 843
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
niby dlaczego ? uzasadnij

podać Ci gotowe rozwiązanie na tacy ?? uzasadnienie jest dziecinnie proste :) zadeklaruj jakąś czterocyfrową wpłate na jakieś cele charytatywne i podam Ci gotowe rozwiązania jak zminimalizować spadek wartości systemu jednocześnie czyniącego go bardziej sprawiedliwym ;)

@ Nimek - myśląc tylko o wałkach daleko nie zajedziesz ;) zmień tok rozumowania

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Beer TY zawsze dużo piszesz ? ja wiem ale nie powiem :(?

Tak jak MMP napisał - forum powstało z myślą o wymianie informacji a nie typu zadeklaruj jakąś kwote.

Bo odnosze wrażenie że wg. Ciebie to każda informacja o SEO zawarta na PIO powinna być na SMS a płatności przekazane na jakieś cele.

Jak dla mnie forum jest do tego by się dzielić.

Jak ktoś ma pisać ja wiem ale nie powiem to chyba lepiej ;) nie pisać nic.

A jeżeli już świecisz przykładem swojej wiedzy na temat rozwiązań w systemach to chyba nie mówisz o rozwiązaniach typu LINKSHARE :P:D bo faktycznie jadą profesjonalnym podejściem do systemu.

300 linków w stopce.

Fajny Beer macie ten LINKSHARE hehe japoński taki ;) a te 300 linków w stopce - poprostu mniam.

https://www.transport-przeprowadzki.info/

https://www.techniczny-angielski24.info/

https://www.tlumaczenia-54.info/

itd

https://search.yahoo.com/search?p=linkshare...tart=1&b=81

ten ma więcej.

https://search.yahoo.com/search;_ylt=A0geu6...&fr=sexp-rd

No faktycznie to obrazuje kierunek i mam nadzieje że MMP ;) z dużą ostrożnością podejdzie do takich wskazówek a e-weblink uda że ich nie zauważył :).

Pozdrawiam

Mariusz

dla mnie eot :) w temacie kierunku budowania systemu.

SZooku nie napinaj się tak bo pękniesz a swoimi detektywistycznymi zapędami brylować możesz przed newbe :D no i zaoszczedź powodów do trzęsiawki brzusznej ;)

Masz okazje sprawdzić się i wykazać swoją konkretną wiedzą a nie biciem piany, więc doradź kolegom gdzie jest błąd w założeniach a jak jakiekolwiek zmiany (w kierunku zapobieganiu utraty mocy wraz ze wzrostem użytkowników) zajdą w e-weblinku to bedziesz mój hiroł.

A propos dzielenia się wiedzą to skieruj się do pepsico albo do coca coli po recepture syropu :(

Stajesz się powoli żałosny z tymi linkami , wykrywanie bugów itp. Nie mój pełzający poziom :P mogę sypnąc listą domen z e-weblinka i cóż z tego ? o dziurze w linkorze wiedziałem dużo wcześniej od Ciebie, nie interesuje się w przeciwieństwie do Ciebie podrsywaniem kogokolwiek.

EOT

wiedziałeś i się nie podzieliłeś :D.

Przecież takie coś tylko szkodzi użytkownikowi że jest grupa która wie i DYMA pozostałych naiwnych.

Ja jak się dowiedziałem to napisałem - by właśnie ci co nie wiedzą dowiedzą się że są tacy co wiedzą i ich dymają.

Widzisz różnice ? bo ja tak.

Ja nie mam zapędów detektywa. Poprostu męczy mnie filozofia wiem ale nie powiem.

Jak dla mnie możesz wklejać domeny e-weblinka zapewne nie wyglądają jak te z link share.

Poprostu śmieszy mnie jak starasz się pouczać weblinka jak ma planować system nie dysponując odpowiednią do tego wiedzą programistyczną nie wspominając już o link share który podałem i może świecic jako przykład doświadczenia w systemach.

Co do dzielenia się wiedzą - odnoszenie się do receptury Pepsico a tego jak ludzie tutaj się nią dzielą.

O wielki mistrzu zapewne :( urodziłeś się doskonały - już jednemu na GL doskonałemu wkleił jeden z rozmówców jednego z pierwszych postów na forum jak pytał czy robić strony na ramkach - tak właśnie zdobyły owce wiedze a wydaje im się że posiadły ją od urodzenia ;).

Więc jak widzisz wiedze zdobywa się przez dzielenie - tak więc Twój przykład pepsico i syropu jest mało wartym odniesieniem.

Jak pisałem dla mnie eot bo Ty tego poprostu nie pojmiesz - macie tą swoją wizje wyższości :P - która przypomina mi MLM i dzwonek gdy lider sprzedał 2 ksiażki kucharskie.

Pozdrowka ;)

Nie no .... napisałem , że EOT ale nie mogę wy3mać jak ktoś nie potrafi czytać ze zrozumieniem :D

Nigdzie nie napisałem, że problemem systemu jest możliwość jego "dymania" pisałem o problemie spadku mocy związanej ze wzrostem liczby użytkowników.

Z reszty Twoich bzdur odpowiem tylko na jedną - nic nie pisałem o błedach programistycznych w systemie zabrakło tylko małej ale najważniejszej rzeczy przeanalizowania działań użytkowników systemów i tego w jaki sposób korzystają z nich.

Niejednokrotnie pisałem, że jestem gorzej niż w jakimkolwiek programowaniu ale potrafie obserwować i wyciągać wnioski z obserwacji.

I to już doprawdy THE END

niby dlaczego ? uzasadnij

podać Ci gotowe rozwiązanie na tacy ?? uzasadnienie jest dziecinnie proste :( zadeklaruj jakąś czterocyfrową wpłate na jakieś cele charytatywne i podam Ci gotowe rozwiązania jak zminimalizować spadek wartości systemu jednocześnie czyniącego go bardziej sprawiedliwym :D

A po czym wnosisz ze to co "wiesz" jest słuszne i nie jesteś w błędzie ? to założenia, przypuszczenia teoretyczne, matematyczne obliczenia, znajomośc algorytmów systemów czy też masz jakieś doświadczenie w pisaniu dużych systemów ? Zabawa: ja wiem, ja wiem ale nie powiem, raczej nie przystoi na tym poziomie który reprezentujesz.

Jedyne osłabienie systemu to jego oszukiwanie przez userów np. jak dotychczasowy nadal działający cloaking w linkorze czy też jego program partnerski na którym można sobie natrzepać fure PKT

Marketing internetowy dla firm

Beerbanotwi zapewne chodzi o to, zeby ograniczyć w systemie ilość fraz na usera, tylko nie do końca chyba zdaje sobie sprawę z konsekwencji tego posunięcia :D

Panowie chyba nie wiedzą, jak rozgryźć programistycznie problem kolejkowania linków i będą próbować sztucznie ograniczyć ilość fraz :(

Powodzenia ;)

"bytka abo ne bytka to je zapytka" - W. Shakespeare ;)

Niekończąca się impreza ;) ... wątroba zaleczona :D

Beerbanotwi zapewne chodzi o to, zeby ograniczyć w systemie ilość fraz na usera, tylko nie do końca chyba zdaje sobie sprawę z konsekwencji tego posunięcia :D

Panowie chyba nie wiedzą, jak rozgryźć programistycznie problem kolejkowania linków i będą próbować sztucznie ograniczyć ilość fraz :(

Powodzenia ;)

Blisko ale nie bingo ;P

to co bawimy sie w strzelawke?

bezensu cos wiedziec, mowic o tym i nigdy tego nie ujawnic

Tak robil Lepper ze swoimi papierami

Czy ktos wie o co chodzi z tymi kategoriami w Linkorze?

Używaj Cuilla i Hakii

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności